Regieverpleegkundige Hart-, Thorax-, Long- en Diabetesrevalidatie

Afdeling

Centrum voor Revalidatie Beatrixoord afdeling B3 en C3

Werkomgeving

Op Locatie Beatrixoord zijn de interdisciplinair werkende behandelteams samengesteld rond ziektebeelden. Deze vacature wordt gesteld voor afdelingen B3 en C3 met in totaal 57 klinische bedden. Binnen de verpleegafdelingen B3 en C3 revalideren Hart-, Thorax-, Long- en Diabetespatiënten. De patiënten werken aan het optimaliseren van hun functioneren thuis en leren anders omgaan met de problemen die zijn in het dagelijks leven ervaren. Op deze afdelingen hebben we te maken met patiënten met een chronische aandoening. Vaak zien we hulpvragen op somatisch en/of psychosociaal gebied. Een goed interdisciplinair revalidatietraject is hierbij nodig. Verpleegkundigen hebben hier een belangrijke rol in en maken deel uit van het multidisciplinaire behandelteam.

Onze teams zijn ervaren en enthousiast waarbij patiënttevredenheid, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staat. Om de continuïteit te waarborgen zijn wij op zoek naar een dynamische, enthousiaste regieverpleegkundige die stevig in de schoenen staat en met een frisse blik en enthousiasme nieuwe ideeën inbrengt. Wanneer jij jezelf in dit profiel herkent, ben je van harte welkom om te solliciteren!

Functiebeschrijving

Als regieverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg en de coördinatie op de afdeling. Je hebt daarnaast gedelegeerde taken van het Hoofd Zorgteam en voert deze zelfstandig op eigen initiatief uit. Tot je taken behoren o.a.: het voeren van jaargesprekken, begeleiden bij verminderde inzetbaarheid, ziektebegeleiding, het beheren van het rooster, scholing, werk-/afdelingsvergaderingen, deelnemen aan en initiëren van projecten. Je werkt samen met drie andere regieverpleegkundigen in een team van (senior) verpleegkundigen en voedings- en afdelingsassistenten. Dit team werkt nauw samen met artsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en andere disciplines binnen het zorgteam Chronisch Zieken.

Onze organisatie
Elke dag helpen we bij het UMCG Centrum voor Revalidatie volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking zo zelfstandig mogelijk te leven. Patiënten komen naar het centrum met complexe hulpvragen op medisch, lichamelijk, psychosociaal en werkgebied. Met 775 collega’s werken we vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en met de modernste apparatuur. Zo kunnen we de best mogelijke zorg te bieden. We stellen de persoonlijke doelen van de patiënt daarbij centraal.

We werken vanuit twee locaties; locatie Beatrixoord in Haren en de polikliniek Vorm en Beweging in het UMCG in Groningen. In ons centrum behandelen we patiënten met aandoeningen zoals dwarslaesies, amputaties en niet aangeboren hersenletsel en patiënten met hart- en longziekten en diabetes. Dit doen we zowel klinisch als poliklinisch. We werken daarbij samen met andere afdelingen binnen het UMCG, andere ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en de Rijksuniversiteit Groningen.

Wat vragen wij

Wij zoeken een BIG-geregistreerde verpleegkundige met HBO denk- en werkniveau die bij voorkeur ervaring heeft in de functie van regieverpleegkundige of een andere operationeel leidinggevende functie. Als regieverpleegkundige is coachen één van jouw kerntaken. Iemand die in staat is anderen tot mooie prestaties te brengen door terug te koppelen, samen met individuele medewerkers oorzaken van successen en falen na te gaan en mogelijkheden tot verbetering te onderzoeken.

Je bent kritisch en besluitvaardig, staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele houding, bent communicatief vaardig en beschikt over een gezonde dosis zelfreflectie en humor. Je kunt zelfstandig werken, maar ook als sparringpartner in ons regieteam fungeren. Je kunt overstijgend denken, met een helikopterview over het patiënten proces. Je kunt goed in (multidisciplinair) teamverband functioneren en je bent klant- en servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’. Het betreft een dienstverband van 28 tot 36 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op vast contract na 1 jaar bij wederzijds tevredenheid. Je salaris bedraagt maximaal € 4.631, - bruto per maand (schaal 8M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Bij het CvR kun je gratis parkeren op het terrein van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er goede verbindingen met het OV en P&R plekken rondom de stad/Haren. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking, ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van de regieverpleegkundigen: Tina van der Laan, Lianne Kuyper of Annelies Biemolt, bereikbaar op telefoonnummer: 06 2564 9231

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Clara Zijlstra telefoonnummer 06 2565 1409
c.wesseling@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 27 november 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier