GZ-psycholoog

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Beatrixoord is een locatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), Centrum voor Revalidatie, waar volwassenen en kinderen na een ongeluk, ziekte of aangeboren aandoening, zowel klinisch als poliklinisch, revalideren. We werken samen met circa 700 collega’s aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Daarin stellen we de patiënt met zijn of haar doelen centraal en werken samen aan optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.

Binnen de unit NAH-MS behandelen we patienten met niet-aangeboren hersenletsel en andere neurologische aandoeningen, zoals MS. Naast de neuropsychologische diagnostiek bij en behandeling van deze patienten heb je als psycholoog een coachende rol binnen de unit NAH-MS voor een eenduidige, interdisciplinaire behandeling en ben je, afhankelijk van affiniteit en ervaring, betrokken bij visie- en beleidsvorming. In het centrum voor Revalidatie is de vakgroep psychologie volop in ontwikkeling om zowel de geboden zorg als de positionering van de psychologen binnen de organisatie te optimaliseren.

Functiebeschrijving

Als GZ psycholoog diagnosticeer, behandel en begeleid je (poli)klinische patiënten in de omgang met de neuropsychologische gevolgen van het hersenletsel. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team en coordineert het opstellen en uitvoeren van de cognitieve revalidatiebehandeling, in samenspraak met de revalidatiearts. Binnen onze unit werken meerdere psychologen, GZ psychologen en Klinisch psychologen. Onderlinge intervisie vinden we belangrijk, waardoor we van elkaar kunnen leren en de geboden zorg te optimaliseren.

Je start binnen de unit NAH-MS. Mede afhankelijk van jouw expertise en voorkeuren ga je aan de slag binnen de kliniek of de polikliniek. De duur is afhankelijk van de bezetting van de disciplinegroep psychologie, maar minimaal het eerste half jaar. Daarna zijn er binnen het centrum volop kansen bij andere patientengroepen of eventueel in de dienstverlening van BV Beatrixoord (in het kader van bijvoorbeeld indicatiestelling en arbeidsrevalidatie). We gaan hierover graag met je in gesprek.

Wat vragen wij

Word jij enthousiast van de bovenstaande tekst en beschik je over een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ psycholoog? Dan gaan we graag met jou op pad.
Voor deze functie is ervaring met neuropsychologische diagnostiek en behandeling een vereiste. Kennis en ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een pré.
Bij voorkeur heb je kennis en vaardigheden op het gebied van traumatherapie en EMDR.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een boeiende werkomgeving met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt van ons een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (minimaal 28 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.919,- bruto per maand (schaal 11 ), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Fenja Woest telefoonnummer 06 2564 9863
f.i.woest@umcg.nl
Maaike Ferwerda telefoonnummer 06 2565 0656
m.ferwerda@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 9 oktober 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier