Coördinerend radiodiagnostisch laborant (MBB-er)

Afdeling

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Werkomgeving

Je komt te werken op de afdeling MKA, deze richt zich op de behandeling van afwijkingen aan mond, kaak en aangezicht. Dit kunnen ontstekingen in de kaak zijn, uitgaande van een gebitselement tot uitgebreide letselschade van de kaken en het aangezicht. MKA werkt nauw samen met andere specialismen. Zo wordt o.a. binnen de hoofd- hals-oncologie samengewerkt met keel, neus- en oorheelkunde, radiotherapie, plastische chirurgie en interne geneeskunde.
Verder heeft de afdeling een uniek centrum: het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT). Dit centrum biedt bijzondere tandheelkundige en prothetische zorg aan bepaalde groepen patiënten, bijvoorbeeld patiënten met een verstandelijke beperking, schisis of hoofd- hals oncologie.
Tandartsen, kaakchirurgen en huisartsen uit het hele land verwijzen jaarlijks ongeveer 10.000 nieuwe patiënten naar deze afdeling van het UMCG. De afdeling is met 10 fulltime kaakchirurgen een van de grootste kaakchirurgische centra in Nederland.

Functiebeschrijving

Je bent een onmisbare schakel tussen je eigen team en andere disciplines binnen en buiten de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA). Je vervaardigt 2D röntgenfoto’s zoals tandfilms, OPG’s en conebeam CT’s. Ook maak je 3D röntgenbeelden en digitale 3D lichtfoto’s voor kaakchirurgische en tandheelkundige behandelingen. Onderwijs en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek behoren mede tot je taken. In je rol als coördinator stuur je een team van 4 MBB’ers aan, maak je de teamroosters, neem je deel aan diverse werkoverleggen en ben je het eerste aanspreekpunt voor je team. Daarnaast ben je als lokaal stralingsdeskundige de contactpersoon voor externe partijen.
Je werkt klantgericht en collegiaal samen met kaakchirurgen, tandartsen, technisch geneeskundigen, mondhygiënisten en tandarts- en doktersassistenten. Samen met je collega’s zoek je samen naar bestaande en nieuwe activiteiten, diensten en producten binnen het vakgebied.

Wat vragen wij

- Een beroepsopleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) of een in service opleiding radiodiagnostisch laborant aangevuld met het diploma Stralingshygiëne –deskundigheidsniveau 4A-.
- Je bent flexibel inzetbaar en je kan werkzaamheden goed plannen en organiseren.
- Je kunt je verplaatsen in zowel de belangen van de patiënt als die van de organisatie. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar.
- Je bent enthousiast en resultaatgericht en je hebt een gezonde drang tot ondernemen.
- Je ziet multidisciplinair werken als een uitdaging.
- Je bent besluitvaardig en je vindt het belangrijk om een doel tot een goed einde te brengen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je krijgt een afwisselende baan voor 25,2 uren per week (70%) op een leuke werkplek waarbij sfeer en samenwerking voorop staat. Er worden geen weekend -en/of nachtdiensten verricht en er wordt niet gewerkt op erkende feestdagen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op aansluitend een vast contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt maximaal € 4.453,- bruto per maand (schaal 8M), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Anne Poppinga telefoonnummer (050) 361 3854
a.poppinga@umcg.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag onze collega worden reageer dan direct via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 20 april 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier ontvang je een bevestiging per mail met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier