Analist Medische Microbiologie & Infectiepreventie, unit Moleculair & Serologie

Afdeling

Medische Microbiologie en Infectieprefentie

Werkomgeving

De afdeling is verantwoordelijk voor de patiëntgebonden laboratoriumdiagnostiek op het gebied van virologie, bacteriologie, mycologie en parasitologie. Het microbiologisch laboratorium is opgedeeld in 3 units: de unit Kweek (waar vooral bacteriologische kweken worden verricht), de unit Serologie (waarbij ELISA, immunoblot en immuunfluorescentie technieken worden gebruikt) en de unit Moleculaire Diagnostiek, waar PCR en sequentieanalyse worden verricht. De moleculaire technieken worden zowel gebruikt voor de detectie van micro-organismen, als voor resistentieanalyse om de verspreiding van micro-organismen in onze patiëntenpopulatie in kaart te brengen.

Functiebeschrijving

Na een gedegen inwerkperiode ga je in teamverband verschillende moleculaire bepalingen verrichten voor klinisch onderzoek. Het team bestaat totaal uit 41 analisten die moleculaire en serologische bepalingen uitvoeren. Daarnaast verricht je, indien nodig, andere functiegebonden werkzaamheden binnen de afdeling. Zo lever je een bijdrage aan het opzetten en in stand houden van het kwaliteitssysteem.

Wat vragen wij

- Een HLO diploma, bij voorkeur op het gebied van de Medische Microbiologie.
- Enkele jaren praktijkervaring met moleculaire technieken.
- Ervaring in het opzetten/optimaliseren van moleculaire testen.
- Bij voorkeur praktijkervaring binnen de diagnostiek.
- Je werkt accuraat en overzichtelijk.
- Je bent flexibel en stressbestendig.
- Je kunt plannen en organiseren.
- Je kunt goed samenwerken in teamverband.
- Je beschikt over een zelfreflecterend vermogen.
- Je levert een bijdrage aan het opzetten en in stand houden van het kwaliteitssysteem.
- Je hebt affiniteit met en kennis van de ISO 15189:2012 norm.

Wat bieden wij

Een jaarcontract voor 24 - 36 uur per week, met zicht op een vast dienstverband. Op dit moment wordt gewerkt met verschoven diensten en weekenddiensten.

Het salaris bedraagt maximaal € 3.355,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Irene Bezemer telefoonnummer (050) 361 9414

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 16 februari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier