Coördinerend applicatiespecialist C

Afdeling

IM Zorg (IM-MIT)

Werkomgeving

Het UMCG werkt met het EPD van Epic. Dit EPD ondersteunt het UMCG in haar doelstellingen om te excelleren en te innoveren in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Aan de basis van dit nieuwe EPD staan de patiënt en de zorgprofessional. Uitgangspunt is dat zij optimaal gefaciliteerd worden in alle facetten van het zorgtraject. Het beheer van het EPD is belegd binnen de afdeling IM Zorg, onderdeel van de afdeling IM-MIT. IM Zorg heeft als belangrijkste doel om de informatiebehoefte binnen het UMCG te inventariseren, analyseren en faciliteren.

Binnen IM Zorg werken ruim 80 functioneel applicatiespecialisten in 4 organisatorische teams. Een team bestaat uit ongeveer 20 mensen, verdeeld over diverse applicaties. Functionaliteit wordt ontwikkeld in sprints van 2 weken. Je hebt veel met je team te maken, maar ook met de mensen van de andere teams omdat werken in het EPD vaak gevolgen heeft voor meerdere onderdelen. Er heerst een positieve werksfeer en medewerkers zijn behulpzaam naar elkaar.

Functiebeschrijving

Binnen IM Zorg, team Patiëntlogistiek & Zorgfinanciën, ben je één van de 2 applicatiespecialisten C in het team. Als applicatiespecialist vertaal je de behoeften van de (zorg)professionals naar aangepaste of nieuwe werkprocessen. Aan de hand hiervan richt je het EPD in, zodanig dat deze professionals adequaat ondersteund worden en de kwaliteit van de patiëntenzorg optimaal is. Hierbij werk je nauw samen met UMCG afdelingen, consultants van Epic (voertaal Engels) en de collega’s binnen Informatie Management - Medische Informatie Technologie (IM/MIT).

Als applicatiespecialist C verricht je tevens coördinerende taken en heb je de overview over de applicaties binnen het team. We zoeken met name iemand die verbindend kan zijn bij problemen op het snijvlak van functioneel en technisch beheer. Denk hierbij aan printeraansturing vanuit het EPD en werkplek gerelateerde problematiek. Taken:
- Organiseren operationele beheerwerkzaamheden binnen de kaders van IM Zorg voor de betreffende applicaties.
- Verantwoordelijk voor de inzet van teamleden binnen de vastgestelde kaders IM Zorg.
- Zorgdragen voor dagelijkse beheerwerkzaamheden IM Zorg breed, niet applicatie specifiek.
- Proactief signaleren van problemen en knelpunten, het aandragen van oplossingen hiervoor.
- Faciliteren optimale werkplek binnen eigen team.
- Analyseren, ontwerpen en beschrijven van (zorg)processen.
- Het inrichten en testen van het EPD.
- Bewaken van de samenhang tussen de onderdelen van het EPD.
- Het draaien van bereikbaarheidsdiensten en indien nodig aanwezigheidsdiensten.

Wat vragen wij

- Minimaal een HBO werk- en denkniveau.
- Een aantal jaren ervaring als coördinator.
- Bewezen ervaring als met een EPD.
- Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Engelse taal.
- Kennis van agile werkvormen.
- In staat om te gaan met verschillende belangen binnen een complexe organisatie.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur per week, voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Marcel Otto telefoonnummer 06 2565 0750
m.otto@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 18 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier