Junior onderzoeker/AIOTO (arts in opleiding tot huisarts en onderzoeker): E-heal

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

- De logistiek van het onderzoek uitwerken en opzetten.
- Ontwikkelen van de E-Health interventie.
- Werven van deelnemers aan het onderzoek.
- Data verzamelen van deelnemers en huisartsen.
- Datamanagement.
- Data analyseren en publicaties schrijven.

Functiebeschrijving

De afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen (verder H&O) leidt basisartsen op tot huisarts en specialist Ouderengeneeskunde, biedt patiëntenzorg vanuit de Academische Huisartspraktijk Groningen, levert een bijdrage aan het basiscurriculum Geneeskunde en voert wetenschappelijk onderzoek uit op gebied van de huisartsgeneeskunde en de ouderengeneeskunde. In het AHON (Academisch Huisarts Ontwikkel Netwerk) betrekken we huisartsen uit de regio bij onderwijs en onderzoek. Een aantal huisartspraktijken stelt registratiedata beschikbaar voor de AHON database. Je zult werkzaam zijn binnen het onderzoeksprogramma Buik-Bekkenproblematiek.

Het onderzoek
Wij zoeken een junior onderzoeker of een AIOTO (arts in opleiding tot huisarts en onderzoeker) die een gerandomiseerd onderzoek onder mannen met plasklachten uitvoert. In dit onderzoek vergelijken we de effectiviteit van de zorg die wordt geleverd door de huisarts met de effectiviteit van een app voor mannen met plasklachten. Mannen voor dit onderzoek worden geworven via (sociale) media. Mannen die deelnemen aan de studie worden 6 maanden gevolgd. Gegevens worden verzameld door middel van vragenlijsten en via huisartsregistratiesystemen. De looptijd van het onderzoek is 36 maanden.

Plaats in de organisatie
Je valt hiërarchisch onder de programmaleider van het onderzoeksprogramma Buik-Bekkenproblematiek. Je voert je werkzaamheden uit in goed overleg met het projectteam. Het projectteam bestaat uit een onderzoeksmedewerker, een postdoc onderzoeker en de programmaleider.

Wat vragen wij

- Een relevante afgeronde universitaire (onderzoeks-) masteropleiding gericht op de gezondheidszorg, zoals gezondheidswetenschappen, bewegingswetenschappen, psychologie of verplegingswetenschappen of een afgeronde opleiding geneeskunde (voor een AIOTO in combinatie met de opleiding tot huisarts).
- Samenwerken met de onderzoeksmedewereker binnen dit project.
- Affiniteit met de gezondheidszorg.
- Goede contactuele eigenschappen.
- Ervaring met data analyse
- Goede schrijfvaardigheid in het Engels en Nederlands.

Wat bieden wij

Een tijdelijk contract aan voor de duur van een jaar (0.8 fte), met een verlenging bij goed functioneren tot 3 jaar. Bij een AIOTO zullen opleiding en onderzoek elkaar afwisselen. Het salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Henk van der Worp
h.van.der.worp@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier