Verpleegkundig specialist: G-CURE BV en afdeling Cardiologie

Afdeling

G-CURE BV en Cardiologie

Werkomgeving

Als verpleegkundig specialist wil je ertoe doen. Je wilt het verschil maken in het leven van mensen met een cardiologische aandoening. Nu en in de toekomst. Daarom kies je bewust voor de functie als verpleegkundig specialist bij G-Cure BV (op de afdeling Cardiologie van het UMCG), een dynamische afdeling waar onderzoek en de praktijk in elkaar vervlochten zijn. Wij voeren diverse studies uit naar nieuwe behandelingen voor cardiovasculaire aandoeningen, zoals hartfalen, boezemfibrilleren en hartinfarcten. Met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek verbeteren we de patiëntenzorg. Wij geloven dat er voor elke cardiologische aandoening uiteindelijk een oplossing te vinden is.

De klinische studies die je uitvoert worden opgezet en/of uitgevoerd door de afdeling Cardiologie van het UMCG, vaak in samenwerking met de farmaceutische industrie. Hierdoor werk je samen met onderzoeks-artsen, project verpleegkundigen, project managers en administratieve medewerkers en ook met onderzoekers van over de hele wereld. Je hebt de kans om internationale werkbezoeken en conferenties bij te wonen. Dit combineer je met de zorg voor patiënten die deelnemen aan deze klinische studies. Hierdoor is elke dag anders en afwisselend.

Klik hier voor meer informatie over de afdeling Cardiologie.

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundig specialist die interesse heeft in het verrichten van klinisch wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe therapieën voor patiënten met hart- en vaatziekten. Je bent werkzaam voor G-CURE BV bij de afdeling Cardio Research van het UMCG en hebt binnen je takenpakket:
- het identificeren en includeren van patiënten in lopende klinische onderzoeken;
- het uitvoeren van onderzoekshandelingen met de patiënten;
- het documenteren en rapporteren hiervan.

Je werkt hiervoor intensief samen met de behandelend cardiologen, onderzoeks-artsen, verpleegafdelingen, poliklinieken en functieafdelingen van het UMCG Hartcentrum. Binnen Cardio Research bereid je, samen met de projectteams, nieuwe onderzoeken voor en vervul je een coördinerende rol bij de inclusie en behandeling van patiënten in de lopende onderzoeken. Tenslotte heb je in dit taakgebied geregeld contact met externe opdrachtgevers over de voortgang van de onderzoeken en het beantwoorden van eventuele vragen hierover.

Wat vragen wij

- Je hebt de studie tot verpleegkundig specialist afgerond (inclusief BIG registratie) en hebt interesse in de cardiologie.
- Je hebt bij voorkeur onderzoekservaring, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.
- Je bezit een teamspirit maar kan ook zelfstandig werken.
- Je hebt belangstelling voor klinisch wetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg.
- Je hebt affiniteit met commerciële aspecten van geneesmiddelenontwikkeling.
- Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, ook in het Engels.
- Je bent resultaatgericht en je zoekt de samenwerking met anderen om je doelen te bereiken.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantgerichte houding.
- Je bent in staat om je eigen werk binnen een grote organisatie te organiseren.
- Je bent precies, werkt accuraat en je beschikt over doorzettingsvermogen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een inspirerende en multidisciplinaire werkomgeving waar samen met andere verpleegkundig specialisten veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Je krijgt de gelegenheid om je te bekwamen in het werken op het snijvlak van wetenschap en commercie, binnen een groot en dynamisch academisch ziekenhuis. We werken nauw samen met diverse andere afdelingen binnen het UMCG. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met verschillende vooraanstaande centra in binnen- en buitenland.

De duur van de arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op verdere ontwikkelmogelijkheden. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden.
Je salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
- Adriaan Voors, cardioloog en directeur G-Cure BV, e-mailadres: a.a.voors@umcg.nl
- Ruben de Jong, directeur G-Cure BV, e-mailadres: r.de.jong04@umcg.nl
E-mailadressen niet gebruiken om te solliciteren.

G-CURE BV is een bedrijf dat direct gelieerd is aan de afdeling Cardiologie van het UMCG en dat ten behoeve van deze afdeling het onderzoek contracteert en begeleid.

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met informatie die niet relevant is voor deze vacature. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing, omdat dit een doorlopende vacature betreft. Je reactie wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt zo snel mogelijk bericht. De vacature blijft op de website staan totdat er een geschikte kandidaat is gevonden.

Digitaal sollicitatieformulier