Klinisch gangbeeldanalist, Motion Lab, Centrum voor Revalidatie (18 uur)

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde, Motion Lab

Werkomgeving

In het UMCG Centrum voor Revalidatie revalideren volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking als gevolg van een ongeluk, ziekte of aangeboren aandoening. Hun doel is zo zelfstandig mogelijk te leven. Patiënten komen naar het centrum met complexe hulpvragen op medisch, lichamelijk, psychosociaal en arbeidskundig gebied. Vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en met de modernste apparatuur werken 650 collega’s nauw met elkaar samen om de best mogelijke zorg te bieden. Altijd om de patiënt te ondersteunen in het behalen van zijn of haar persoonlijke doelen. Patiënttevredenheid, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel.

Het centrum bestaat uit locatie Beatrixoord in Haren en de polikliniek Revalidatiegeneeskunde in Groningen. In het centrum vinden zowel klinische als poliklinische revalidatiebehandelingen plaats voor patiënten met hart- en longziekten en aandoeningen op het terrein van revalidatiegeneeskunde, zoals dwarslaesies, amputaties en niet aangeboren hersenletsel.
Het Centrum voor Revalidatie werkt nauw samen met de medische afdelingen Revalidatiegeneeskunde, Longgeneeskunde, Endocrinologie en Cardiologie op het gebied van behandeling, onderzoek en onderwijs. Ook is er nauwe samenwerking met andere ziekenhuizen en zorginstellingen in de regio en de Rijksuniversiteit Groningen.

Functiebeschrijving

- Je verricht klinisch diagnostisch en/of evaluatief gangbeeldonderzoek bij individuele patiënten met stoornissen van het houdings- en bewegingsapparaat.
- Je analyseert en rapporteert de uitkomsten van dit onderzoek aan de verwijzer.
- Je bespreekt de uitkomsten in een multidisciplinair team.
- Je levert een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek en bent betrokken bij onderwijs en presentaties binnen en buiten het Centrum voor Revalidatie van het UMCG.

Wat vragen wij

- Je bent bij voorkeur fysiotherapeut en bewegingswetenschapper of hebt vergelijkbare opleidingen gevolgd.
- Je hebt affiniteit en ervaring met patiëntgerichte onderzoeken.
- Je hebt kennis van en ervaring met gangbeeldonderzoek c.q. gangbeeldanalyse.
- Je hebt kennis op het gebied van gebruikte software voor gangbeeldanalyse.
- Je hebt kennis van de pathologie die het lopen beïnvloedt (CP, CVA , etc.).
- Je neemt initiatief en levert een bijdrage aan kwaliteitsverbetering.
- Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband functioneren.
- Je beschikt over een flexibele en dienstverlenende instelling.
- Je bent in staat om zowel team-, diagnose- als locatie-overstijgend te werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Per direct is er ruimte voor 0,5 fte (18 uur per week). Wij bieden jou een tijdelijke aanstelling van een jaar met de intentie om een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan.
Een combinatiefunctie met de functie fysiotherapeut behoort eventueel tot de mogelijkheden.
Je salaris bedraagt maximaal € 4.194,- (schaal 10) bruto per maand bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medisch Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Dhr. C. Greve, wetenschappelijk onderzoeker Motion Lab, Centrum voor Revalidatie telefoonnummer (050) 361 2001
Mw. N.M. Mattiesing, hoofd Motion Lab, Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord telefoonnummer (050) 361 7559

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 20 augustus 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier