Technicus Operationeel beheer

Afdeling

Bouw & Facilitair- Technisch beheer

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services.
Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van Bouw & Facilitair
De waarden van het UMCG zijn onze waarden. Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: ‘Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel Zie de Mens! Wij geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn.Wij behandelen de ander zoals de ander behandeld wil worden. Alles wat wij doen, doen wij met zorg en aandacht.
Daarnaast zijn specifiek de volgende waarden voor ons belangrijk: Integraal, Transparant, Gastvrij en Initiatief.

Afdeling
Het team Technisch beheer, onderdeel van Bouw & Facilitair, heeft als taak de borging van een ongestoorde technische bedrijfsvoering op het gebied van de bedrijfszekerheid van infrastructurele technische voorzieningen, inclusief de gebouwen, ondersteunend aan het primaire proces. Het UMCG-complex omvat ruim 350.000 m2 aan faciliteiten die geschikt moeten blijven voor patiënten, bezoekers en voor de UMCG-medewerkers. Als onderdeel van het team Technisch beheer komt u dan ook in contact met diverse afdelingen en onderdelen van het UMCG.

Functiebeschrijving

Als technicus Operationeel beheer, asset Klimaat bent u verantwoordelijk voor een ongestoorde technische bedrijfsvoering op het gebied van de bedrijfszekerheid van infrastructurele technische voorzieningen inclusief de gebouwen. Uw werk- en aandachtsgebied zal hoofdzakelijk binnen de asset “klimaat “ vallen.

Wat vragen wij

- U heeft een MBO-4 opleiding en dito werk- en denkniveau
- U heeft ervaring met diverse installaties op het gebied van klimaattechniek, inspecties en beoordelen van diverse installaties, ervaring met meet - en regeltechniek is een pre
- U heeft kennis van organisatie, werkwijze en processen van het UMCG in het algemeen
- U toont inzet en u beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
- U heeft een rol in de Bedrijfshulpverlening (BHV)
- U neemt deel aan een bereikbaarheidsdienst
- U behoudt het overzicht in stresssituaties
- U kunt gestructureerd en planmatig werken en heeft ervaring met FMIS-systemen
- U beschikt over een geldig VCA-vol certificaat
- U bent sterk gericht op samenwerken
- U bent flexibel, klantgericht en u heeft gevoel voor een ziekenhuisorganisatie en u heeft geen 8 tot 5 mentaliteit
- U bent bereid om uzelf verder te ontwikkelen

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Gemotiveerde collega’s en de kans om u verder te ontwikkelen.
Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week (1 fte) voor de duur van drie jaar. Uw salaris bedraagt maximaal € 3.372,- (schaal 8) bruto per maand bij een volledige aanstelling en is mede afhankelijk van relevante opleiding en ervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. R. Hoekstra, coördinator Technisch Beheer telefoonnummer (050) 361 2266
dhr. H.Geertsma, technisch beheerder Klimaat telefoonnummer (050) 361 5068

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 20 augustus 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier