Projectadministrateur met focus op ICT projecten (28,8-36 uur)

Afdeling

UMC-staf

Werkomgeving

Ondersteunende Onderdelen betreft de volgende organisatieonderdelen: ICT, FGB & Medische Techniek (IFM), Bouw & Facilitair en de UMC-Staf.
Binnen het Bedrijfsbureau Ondersteunende Onderdelen, onderdeel van de UMC-Staf, wordt voor de Ondersteunende Onderdelen de Kwaliteit, Control en HRM functie verzorgd. In dit bedrijfsbureau is recentelijk ook de rol van PMO ( Programma Management Office ) belegd.
Binnen dit bureau is door het grote aanbod van ict projecten boven genoemde vacature ontstaan.
Uw focus binnen de Ondersteunende Onderdelen is om samen met de directe collega’s vorm te geven aan de administratie en financial control rondom ict projecten welke gevoerd (gaat) worden in SAP.

Functiebeschrijving

- U bent verantwoordelijk voor het financieel in control houden en tijdig signaleren van financiële afwijkingen op de diverse projecten.
- U bent mede verantwoordelijk voor het op- en samenstellen van het tweewekelijks Dashboard waarin de voortgang is opgenomen van de projecten.
- U voert regelmatig gesprekken met projectleiders om te kijken of de projecten nog binnen de afgegeven budgetten lopen.
- U bent verantwoordelijk voor het verwerken van de diverse verplichtingen, facturen en kosten die gemaakt worden op de projecten.

Wat vragen wij

- U heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur HEAO-BE.
- U kunt zelfstandig werken, maar u bent ook een teamspeler.
- U heeft bij voorkeur ervaring met het financieel beheer van IT-projecten.
- Klant- en resultaatgericht werken is voor u vanzelfsprekend.
- U heeft affiniteit met administratieve processen en kennis van administratieve systemen, zoals Cognos.
- U beschikt over organisatiesensitiviteit.
- U heeft administratief inzicht en werkt secuur en analytisch.
- Goede kennis van SAP en Excel is een pre.
- U heeft kennis van bekende projectmethodieken zoals Prince 2 en kennis over risicomanagement.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Voor deze functie geldt schaal 8 (max. €3.339 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Het betreft in principe een tijdelijke functie voor de duur van twee jaar.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jan Hids, hoofd PMO telefoonnummer (050) 361 05 73

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Over het UMCG
Welkom in Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 11 december 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier