Fellows Radiologie MSK en Abdomen (0,8-1,0 fte)

Afdeling

Radiologie

Werkomgeving

Het UMCG is hét centrum voor hooggespecialiseerde zorg voor de ruim drie miljoen inwoners van Noord-Nederland. Het UMCG is tertiair verwijscentrum voor een groot adherentiegebied. Daardoor komt er een breed scala aan pathologie aan bod. Meer specifiek functioneert het UMCG o.a. als expertisecentrum voor bot en weke delen sarcomen, transplantatiegeneeskunde en HPB chirurgie. Tevens is het een level-1 traumacentrum.

De afdeling Radiologie maakt samen met de afdeling Nucleaire Geneeskunde & Moleculaire Beeldvorming deel uit van het Medical Imaging Center (MIC). De ambities op klinisch en wetenschappelijk gebied worden mede mogelijk gemaakt door een recent afgesloten meerjarig partnerschap met Siemens, waardoor de komende 15 jaren het gebruik van state-of-the-art systemen en software zijn gegarandeerd. Zo beschikt de afdeling over twee nieuwe 3 Tesla MRI systemen en een nieuwste generatie CT systeem.

De afdeling Radiologie heeft nu ongeveer 30 fte radiologen. De beroepsgroep is orgaangericht georganiseerd. De afdeling heeft arts-assistenten in opleiding en kent een actief en open opleidingsklimaat. Hierbij vindt een nauwe samenwerking plaats met onze OOR partners in Deventer, Almelo en Enschede. De opleiding is geïntegreerd met de nucleaire radiologie volgens de CORONA.

Functiebeschrijving

Het UMCG biedt twee tijdelijke functies aan binnen de MSK en de abdomen radiologie. Beide functies worden aangeboden in de vorm van een fellowship. Voor MSK wordt dit aangeboden in de vorm van een fellowship, voor abdomen zijn wij in afwachting van accreditatie hiervoor. De aanstelling vindt plaats gedurende één jaar, bij voorkeur met ingang van 1 januari voor 0,8-1,0 fte. Primair zult u worden ingezet op uw eigen aandachtsgebied (60-100%). Daarnaast wordt u in beperkte mate ingezet voor algemene taken en diensten. Naast diagnostiek behoren ook de niet-vasculaire interventies binnen uw aandachtsgebied tot uw werkzaamheden.

Wat vragen wij

- U heeft uw opleiding tot radioloog afgerond of verwacht deze binnenkort af te ronden.
- U heeft affiniteit met de genoemde aandachtsgebieden en de ambitie u hierin verder te bekwamen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een differentiatie MSK of abdomen radiologie, alternatief is een ‘half fellowship’ in combinatie met een jaar elders ook bespreekbaar.
- Bereidheid tot bijdrage aan onderzoek, onderwijs en/of opleiding.
- Collegiaal en goed kunnen samenwerken binnen en buiten de eigen discipline.
- Professionele en klantgerichte houding.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Aanstelling volgens MS schaal. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. drs. J.P. Pennings, sectiecoördinator abdominale radiologie telefoonnummer 06 2249 1561
dhr. drs. J. Overbosch, sectiecoördinator MSK radiologie telefoonnummer (050) 361 6161 en vragen naar zoemer 55101

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Missie en Visie van het UMCG
Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland
Welkom in Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 11 december 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier