Verpleegkundigen Revalidatie (niet aangeboren hersenletsel en dwarslaesie)

Afdeling

Centrum voor Revalidatie Beatrixoord

Werkomgeving

Het Centrum voor Revalidatie is een zelfstandige afdeling van het UMCG met een open en inspirerende sfeer. Hier werken 650 mensen samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De medewerkers krijgen en nemen hun verantwoordelijkheid, stellen de patiënt centraal en werken op innovatieve wijze doelgericht aan de optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.

Het Centrum voor Revalidatie bestaat uit twee locaties. In locatie Beatrixoord in Haren ligt de nadruk op klinische en poliklinische revalidatiebehandeling voor mensen met aandoeningen op het terrein van revalidatiegeneeskunde. In locatie Groningen in het UMCG-complex ligt de nadruk op diagnose en behandeling in de vroege fase. Het Centrum voor Revalidatie werkt nauw samen met andere medische afdelingen van het UMCG, ziekenhuizen en zorginstellingen in de regio en de Rijksuniversiteit Groningen.

Op locatie Beatrixoord zijn de interdisciplinair werkende behandelteams samengesteld rond ziektebeelden. De vacatures worden gesteld voor het team waarbinnen patiënten met een dwarslaesie, Guillain-Barre, en niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en patiënten met andere neurologische aandoeningen revalideren en werken aan terugkeer in hun eigen dagelijkse leven. Daarnaast worden er klinische patiënten met de diagnose amputatie en trauma verpleegd. De verpleegafdelingen B0 en C4, waar alle genoemde diagnosegroepen verblijven zijn verdeeld over twee locaties met elk circa 30 bedden. De gevolgen van deze aandoeningen kunnen het dagelijkse leven enorm beïnvloeden. Revalideren is leren omgaan met de problemen die op dat moment door de aandoening worden ervaren. Wanneer dit lukt, verbetert in veel gevallen de levenskwaliteit van mensen.

Ons team is een ervaren en enthousiast team dat patiënttevredenheid, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel heeft. Om de mogelijkheden op dit gebied uit te bouwen zijn wij op zoek naar een dynamische, enthousiaste verpleegkundige die stevig in haar/zijn schoenen staat en met een frisse blik nieuwe ideeën inbrengt. Wanneer jij jezelf in dit profiel herkent ben je van harte welkom om te solliciteren.

Functiebeschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het verpleegkundig proces van de aan jou toegewezen patiënten.
- Je stelt de zorgvraag vast en plant, organiseert en coördineert de uitvoering van zorg op korte en langere termijn, ook de aandacht voor nazorg is hierbij van belang.
- Je werkt samen met collega-verpleegkundigen/verzorgenden en andere disciplines.
- Je hebt aandacht voor de psychosociale begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten en hun familie.
- Je bent verantwoordelijk voor een goed zorgklimaat, wat tot uiting komt in een respectvolle bejegening, aandacht voor individuele wensen en behoeften van de patiënt en het begeleiden van de patiënt en zijn/haar systeem.
- Je participeert in het interdisciplinaire team en neemt actief deel aan diverse overlegvormen.
- Je hebt ideeën over de ontwikkeling van afdelingsbeleid en neemt desgevraagd deel aan werkgroepen en projecten.
- Je werkt in alle voorkomende diensten volgens rooster.

Wat vragen wij

- Een verpleegkundige beroepsopleiding op HBO-niveau.
- Inschrijving in het BIG-register
- Bij voorkeur kennis van en ervaring met de diagnosegroepen.
- Je bent bereid om verantwoordelijke diensten te draaien in avonduren en de weekenden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Het betreft meerdere vacatures, voor bepaalde en onbepaalde tijd, voor 32-26 uur per week.
Je salaris bedraagt maximaal € 2.950,- (schaal 7) bruto per maand, afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO- UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met :
mw. E. Mattiesing, regieverpleegkundige, telefoonnummer (050) 361 7651
mw. R. Apol, regieverpleegkundige, telefoonnummer (050) 361 7614 / zoemer 33336
mw. G. Verschoor, regieverpleegkundige, telefoonnummer (050) 361 7614 / zoemer 33336

Meer informatie


Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Centrum voor Revalidatie
Werken in het Centrum voor Revalidatie (korte video)

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 8 november 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier