Fysiotherapeuten Centrum voor Revalidatie (32-36 uur)

Afdeling

Centrum voor Revalidatie locatie Groningen

Werkomgeving

Het Centrum voor Revalidatie (CvR) is een zelfstandige afdeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) met een open en inspirerende sfeer. Hier werken 650 mensen samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De medewerkers krijgen en nemen hun verantwoordelijkheid, stellen de patiënt centraal en werken op innovatieve wijze doelgericht aan de optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij. Het CvR werkt nauw samen met andere medische afdelingen van het UMCG, ziekenhuizen en zorginstellingen in de regio en de Rijksuniversiteit Groningen

Het CvR bestaat uit twee locaties. Bij locatie Beatrixoord in Haren ligt de nadruk op klinische en poliklinische revalidatiebehandeling voor mensen met aandoeningen op het terrein van revalidatiegeneeskunde of met een chronische ziekte. Bij locatie Groningen in het UMCG-complex ligt de nadruk op diagnose en behandeling in de vroege fase.

Voor het fysiotherapieteam van locatie Groningen zoeken wij op korte termijn fysiotherapeuten met minimaal drie jaar relevante klinische ervaring. Ook poliklinische behandelingen, zowel in groepsverband als individueel, behoren tot het mogelijke takenpakket. Het fysiotherapieteam bestaat uit circa dertig enthousiaste therapeuten die verdeeld zijn over twee clusters. Ze verzorgen dagelijks de klinische patiëntenzorg op alle afdelingen binnen het UMCG.

Functiebeschrijving

- U bent breed inzetbaar in de klinische zorg.
- U onderzoekt, behandelt en begeleidt (poli)klinische patiënten.
- U deelt uw kennis en vaardigheden graag met collega’s en stagiaires.
- U verricht administratieve werkzaamheden, samenhangend met de primaire taken.

Wat vragen wij

- U heeft een HBO-diploma Fysiotherapie met een BIG-registratie.
- U heeft minimaal 2-3 jaar relevante klinische werkervaring.
- U heeft bij voorkeur ervaring met het geven van groepslessen en sport- en spelactiviteiten.
- U kunt zich nieuwe informatie en werkprocessen snel eigen te maken.
- U kunt analyseren en rapporteren.
- U heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- U bent een teamspeler die initiatief neemt en de omgeving weet te inspireren.
- U heeft de bereidheid om in avond- en weekenddiensten te werken.
- Interesse voor en ervaring met kwaliteitstaken is voor één van de vacatures een pre.
- Interesse voor en ervaring met de oncologische patiënt is voor één van de vacatures een pre.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Wij bieden een aanstelling voor 32-36 uren per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd (1 jaar) met bij wederzijds ervaren tevredenheid een goede mogelijkheid voor verlenging.
Uw salaris bedraagt maximaal € 3.778,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO- UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jasmijn Wieringa, teamhoofd paramedici telefoonnummer (050) 361 3651 (secretariaat)

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Centrum voor Revalidatie

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 30 oktober 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier