Tandartsassistent

Afdeling

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Werkomgeving

De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, kortweg aangeduid als MKA- chirurgie, is een centrum voor specialistische patiëntenzorg in de noordelijke regio. De afdeling heeft een belangrijke taak in de opleiding tot specialist en biedt een werkplaats voor co-assistenten Tandheelkunde en Geneeskunde. Ook wordt er hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht. Jaarlijks bezoeken ongeveer 26.000 patiënten de afdeling voor diagnostiek en behandeling. Aan de afdeling zijn circa 140 medewerkers (ca. 82,0 fte) verbonden.

Functiebeschrijving

- U assisteert de kaakchirurgen, arts-assistenten (in opleiding) en ook de tandartsen Bijzondere Tandheelkunde.
- U werkt samen met specialisten, arts-assistenten in opleiding (aios), tandartsen, röntgenlaboranten, mondhygiënisten, medewerkers medische administratie, uw directe collega-tandarts-/doktersassistenten en andere ziekenhuismedewerkers.

Wat vragen wij

- U heeft de opleiding MDGO-AG tandartsassistent gevolgd of een LOI-opleiding tandartsassistent.
- U heeft ten minste drie jaar recente werkervaring.
- U beschikt over basisvaardigheden met betrekking tot computergebruik.
- U heeft een dienstverlenende en klantgerichte instelling.
- U houdt zich aan tijdafspraken, regels en procedures, maar u bent ook flexibel.
- U kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.
- U bent stressbestendig; ook in spannende situaties draagt u bij aan de stressbeheersing en bewaakt u de voortgang van de werkzaamheden.
- U kunt goed luisteren.
- U houdt rekening met de behoeften van de patiënt.
- U heeft gevoel voor de verschillende culturen in het ziekenhuisbedrijf.
- U toont inzet, enthousiasme en bereidwilligheid.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Uw salaris bedraagt, afhankelijk van de relevante werkervaring, maximaal € 2.679,- bruto per maand (schaal 6), op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Het betreft een aanstelling van 36 uur per week. Ook indien u een deeltijd aanstelling ambieert van minimaal 60 of 80% kunt u reageren. De functie is per direct beschikbaar. De werktijden worden in goed overleg volgens een 20-weeks rooster ingevuld. Er worden geen weekend- en/of nachtdiensten verricht en er wordt niet gewerkt op erkende feestdagen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mw. K. Kreeft-Polman of mw. H. Bouma-Boomsma, regieverpleegkundigen telefoonnummer (050) 361 1147

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op maandagochtend 14 november 2016.

Digitaal sollicitatieformulier