Verpleegkundige, Bilderdijk

Wil jij een onmisbare bijdrage leveren aan het wonen en welzijn van onze bewoners? Dan zijn we bij Treant Zorggroep, locatie Bilderdijk, op zoek naar jou!

Minimaal aantal uren - 20
Maximaal aantal uren - 28
Arbeidsovereenkomst voor - Onbepaalde tijd
Werklocatie(s) - Hoogeveen
CAO - VVT

Wat ga je doen

We worden allemaal steeds ouder. Gelukkig kunnen veel ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar soms kan dat ook niet. Omdat ze hulp nodig hebben. Jouw hulp. Als verpleegkundige bij Bilderdijk lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Je stelt samen met hen persoonlijke zorgleefplannen op en coördineert de zorg. De wens en de beleving van de bewoner of cliënt staat daarbij centraal. Zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam. Natuurlijk lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verpleegkundig domein.

Waar ga je werken

Bilderdijk is een nieuw en modern woonwijkcentrum in het centrum van Hoogeveen, dichtbij alle voorzieningen. In de ruime appartementen wonen bewoners zelfstandig, met zorg en behandeling dichtbij. We bieden er zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg. 

Kijk voor meer informatie op onze website of op de Facebookpagina van Bilderdijk.

De zorg voor onze cliënten staat hoog in het vaandel bij Treant en onze medewerkers denken dan ook graag mee over verbeteringen in kwaliteit van zorg en klantgerichtheid. We werken volgens het principe zelforganisatie Treant Stijl.

Jij gaat als verpleegkundige aan de slag voor Bilderdijk. Bilderdijk verleent in 7 teams zorg- en dienstverlening aan bewoners met verschillende zorgvragen. Er wonen bewoners met hoge en lagere WLZ-indicaties, met een Zorgpakket of VPT (zelf huren en dezelfde zorg als het Zorgpakket) en bewoners die thuiszorg ontvangen. Daarnaast is er een dagverzorging waar bewoners die moeite hebben met structuur en eigen regie een groot deel van de dag zijn. Zij eten hier samen, delen hun koffie-/theemomenten en doen diverse activiteiten. De teams bestaan uit ongeveer 15 medewerkers.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige die in het bezit is van een diploma niveau 4 en BIG geregistreerd. Je bent een verpleegkundige met oog voor kwaliteit van leven van onze bewoners. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en bereid alles te doen voor de goede zorg aan onze bewoners. Je toont initiatief en je bent communicatief vaardig. Vind jij het belangrijk dat kwaliteit voorop staat en wil je graag aan de slag binnen een team waar veel te leren valt? Vind jij het leuk en waardevol om stagiairs te helpen en te begeleiden?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vragen je graag te solliciteren!

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 november 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Henriette Arends - Koobs, locatiehoofd Bilderdijk. Henriette is te bereiken op telefoonnummer: 06 25 26 55 19. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 10 december 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.
 

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.