Vaatlaborant Vaatcentrum Treant

De functie

Treant Zorggroep heeft een van de grootste praktijken in Nederland voor de diagnose en behandeling van vaataandoeningen. De zorgpaden voor de betreffende behandelingen zijn op elkaar afgestemd en gelijk op de drie ziekenhuislocaties in Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal. Als vaatlaborant (Vasculair Diagnostisch Laborant) verricht je zelfstandig onderzoeken bij onze patiënten waaronder enkel-arm indexen, duplexonderzoeken van de carotiden, perifere vaten, shunts, nieren en mesenteriale vaten. Je interpreteert de resultaten en zorgt voor de verslaglegging. Ook assisteer je bij endovasculaire behandelingen van varices, en je neemt deel aan het wekelijks MDO met de vaatchirurgie en radiologie.

Het team

Je gaat werken op de afdeling Klinische Neurofysiologie/Vaatlab. Dit team bestaat uit 15 medewerkers en werkt intensief samen met de neurologen en vaatchirurgen op de drie ziekenhuislocaties. Het streven is dat je zoveel mogelijk op één ziekenhuislocatie werkt maar op basis van de zorgvraag van onze patiënten kun je ook ingezet worden op de andere locaties. Je werkt op een afdeling met goede faciliteiten, zowel ruimtelijk als qua apparatuur en je kunt bij ons rekenen op een interessante en gevarieerde werkplek!

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een gediplomeerd vasculair diagnostisch laborant, positief ingesteld, flexibel en collegiaal. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij jou centraal. Ook ben je iemand die actief ontwikkelingen binnen ons vakgebied opmerkt en vertaalt naar de organisatie en onze dienstverlening. En je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,-bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 9 september 2022 via de knop 'Solliciteren'. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Maik Pastoor, hoofd, telefoon 06 10 06 50 66. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karen Huitsing, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 16 september 2022. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.