Test coördinator ICT

Ben jij een stevige en resultaatgerichte test coördinator en hebt affiniteit met zorg en zorgprocessen en een warm hart voor de kwaliteit van dienstverlening op ICT gebied? Dan is de afdeling ICT van Treant op zoek naar jou!

De functie

De ICT van Treant werkt aan een nieuwe koers richting 2027. Hierbij kan je denken aan verbeteringen in de zorgprocessen, inzet robots/domotica, knelpunten in demografische gegevens vanuit de regio, medewerkers betrekken bij ontwikkelingen etc. Wil jij ook deel uit maken van deze nieuwe koers? Lees dan verder en laat je verrassen! 

Als test coördinator ben je de spil in het web, om te zorgen dat nieuwe applicaties of updates van bestaande applicaties zonder grote verstoringen ingezet kunnen worden. Je stelt testplannen op, organiseert testsessies en maakt een rapportage waarin de uitkomsten van de testen duidelijk zijn beschreven. Je hebt korte lijnen met onze gebruikersorganisatie. Dat zijn dus vaak artsen en verpleegkundigen, die direct de impact ervaren van ICT-wijzigingen. Je ziet daardoor direct waar je het voor doet, en dat geeft veel voldoening! Je werkt nauw samen met projectleiders en applicatiebeheerders en participeert vaak in projecten en hebt volop ruimte om de testprocessen continu te verbeteren door in te zetten op bijvoorbeeld regressietesten of geautomatiseerd testen.

Het team

Treant is een regio-omvattende zorgorganisatie bestaande uit 3 ziekenhuislocaites (Emmen, Hoogeveen en Stadslanaal) en 17 woon-/zorginstellingen. Treant ICT is de ondersteunende stafdienst binnen Treant die de ICT dienstverleninge verzorgt voor Treant en het Ommelander Ziekenhuis is Schemda. De ambitie van beide zorggroepen maakt dat de ondersteunende dienst ICT volop in beweging is. 

De ICT afdeling is een afdeling met teams die een hands-on mentaliteit hebben, ongeveer 90 medewerkers dragen gezamenlijk zorg voor een moderne omgeving waarin medewerkers kunnen werken in een state of the art ICT omgeving voor onze patiënten en cliënten. De teams zijn te verdelen in Support, Infrastructuur architectuur en Security, Applicatiemanagement en Projectmanagement en Advies. Jouw functie valt binnen het team Projectmanagmenet en Advies. Samen met andere teams ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning aan meer dan 7000 gebruikers, beren van meer dan 5000 werkplekken en 1000 (virtuele) servers. Daarnaast wordt er met meer dan 450 gebruikersapplicaties gewerkt. 

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste test coördinator die beschikt over de volgende kennis en ervaring:

 • Je hebt minimaal een HBO diploma;
 • Je beschikt over ruime kennis van de ICT en kennis over bedrijfsvoering en voldoende technische bagage;
 • Je hebt een TMAP opleiding succesvol afgerond; of bent bereid dit te volgen
 • Je hebt recente ervaring met testen binnen een ICT of zorgomgeving;
 • Je bent in staat zelfstandig kwalitatief gedegen rapporten, rapportages en plannen op te leveren;
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een goed inlevingsvermogen;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, goed analytisch vermogen en kan goed onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken;
 • Je kunt goed organiseren, je bent daadkrachtig en stressbestendig, je behoudt het overzicht en doorziet processen;
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

Een leuke functie met enthousiaste collega’s op een afdeling waar ontwikkeling centraal staat. Door de diversiteit van projecten die je leidt heb je een afwisselende baan, waarin je je capaciteiten volledig tot hun recht kunt laten komen. Je houdt je bezig met de nieuwste technieken en oplossingen. Daarnaast krijg je:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 3.115 en maximaal € 4.391 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 55)
 • Vakantietoeslag (8,33%)            
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team        
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 augustus 2022
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met André de Haan, Hoofd Projectmanagement & Advies, telefoon 06 36 11 07 49. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, Recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 september 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!