Revalidatiearts

Wij zoeken een nieuwe collega, die samen met ons, wil meewerken aan de verdere uitbreiding van de ziekenhuisrevalidatie in de volle breedte.

Wat ga je doen

Wij zoeken een nieuwe collega, die samen met ons, wil meewerken aan de verdere uitbreiding van de ziekenhuisrevalidatie in de volle breedte.
Als revalidatiearts fungeert u  binnen de vakgroep zelfstandig en krijgt u de mogelijkheid  om uw ideeën te ontwikkelen.
Wij zoeken een revalidatiearts met affiniteit voor ziekenhuisrevalidatie voor volwassenen , die samen met ons, in de regio een medisch specialistisch revalidatie netwerk verder wil vormgeven. U bent een teamspeler met goede communicatieve eigenschappen.
Ervaring is gewenst, maar AIOS worden zeker ook uitgenodigd te solliciteren.

Waar ga je werken

Als revalidatiearts maakt u deel uit van de vakgroep revalidatiegeneeskunde. De vakgroep bestaat op dit moment uit 7 revalidatieartsen en 1 PA-er. U wordt de 8e revalidatiearts. Als revalidatiearts zult u deel uitmaken van de medische staf en het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT).
In samenspraak met de huidige leden van de vakgroep zal bekeken worden hoe de formatie over de locaties zal worden verdeeld. Op alle locaties zijn multidisciplinaire behandelteams aanwezig voor de poliklinische revalidatiebehandeling.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste revalidatiearts.

 • U heeft affiniteit met ziekenhuisrevalidatie.
 • U bent een teamspeler en in staat om bruggen te bouwen en samen te werken met andere medische disciplines en therapeuten.
 • U bent in staat om anderen te enthousiasmeren en te motiveren.
 • U bent bereid om actief deel te nemen aan zowel de vakgroep, de resultaat verantwoordelijke eenheid (RVE) als de medische staf.
 • U bent bereid om deel te nemen aan één van de diagnose gebonden werkgroepen van de VRA.
 • U bent bereid om u toetsbaar op te stellen (IFMS en visitatie).

Wat bieden wij

In eerste instantie ontvangt u een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 
Een dynamische functie met enthousiaste collega’s in een plezierige werk- en woonomgeving. De mooie natuur en ruim culinair en cultureel aanbod in de regio bieden een goede aanvulling. Het aanbod van aantrekkelijke woningen, de goede scholen en het vliegveld in Noord Drenthe dragen bij aan een uitstekend leefklimaat.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 1 november 2021 via de knop 'Solliciteren'.
 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met één van onderstaande revalidatieartsen:

 • Peter van Aanholt (med. manager), telefoonnummer: 06 12453876
 • Jeroen van Bodegom, telefoonnummer: 06 22835982
 • Henk Geerdink, telefoonnummer: 06 21517295
 • Rianne Kofman, telefoonnummer: 06 24652120
 • Hilde Krans, telefoonnummer: 06 29216255
 • Jelmer Scheper, telefoonnummer: 06 48407789
 • Anne Wind, telefoonnummer: 06 34010946

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Op deze functie is het screeningsbeleid van Treant Zorggroep van toepassing. Voor aanstelling vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen en voeren wij een OOB (Onderzoek Open Bronnen) uit.

Risicovormer:
Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je, voordat je bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Als dat bij jou (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.