Planner CO-OP

De functie

Zonder jou geen operatie, want jij zorgt ervoor dat alles rondom planbare operaties tot in de puntjes geregeld en afgestemd is! Wat zijn dan die welbekende puntjes? Jij als planner van de afdeling Centrale Opname en OK Planning (CO-OP) hebt contact gehad met de patiënt die weet hoe laat en waar hij zich moet melden. De specialist kan meteen aan de slag in een voor die operatie optimaal ingerichte operatiekamer. Collega’s met de juiste kennis en kunde staan klaar om hem of haar te assisteren. Na de operatie is een bed geregeld door de beddencoördinatie.

Het team

Als planner houd je veel ballen in de lucht! Jij zorgt er echt voor dat alle facilitaire zaken rondom een operatie tot in de puntjes geregeld zijn. En daar komt meer bij kijken dan je zo zou denken: je boekt een OK, regelt dat alle benodigde apparatuur er is, stemt af over de personele bezetting en licht de patiënt in over de datum en tijd van de operatie. Is er een kink in de kabel, dan schakel je snel en regel je dat de operatie alsnog binnen een andere OK of op een ander moment plaats kan vinden.

Daarnaast voer je eindcontroles uit, houd je wachtlijsten bij en beman je de frontoffice, waarbij je onder andere de patiëntbrieven verstuurt en telefonisch spreekuur voor de hele afdeling houdt. Mogelijk ga je ook werken bij de beddencoördinatie. Deze afdeling valt ook onder het CO-OP en is als het ware de verkeerstoren van de klinische bedden van de drie ziekenhuizen; samen met je collega's zorg je ervoor dat aanmeldingen van spoedpatiënten vanuit de SEH of poli’s en de electieve opnames geplaatst kunnen worden in de drie ziekenhuizen. Verder denk je mee in verschillende commissies en ben je actief betrokken bij de herinrichting van het CO-OP. De afdeling CO-OP bestaat uit een frontoffice, de beddencoördinatie en vier clusters die plannen.

Het CO-OP zorgt er in het kort voor dat wat er nodig is voor de patiënt, past binnen de observatie-, behandel- en verplegingsmogelijkheden van het ziekenhuis.

Jij bent de ideale kandidaat

Het allerbelangrijkste is dat je kennis hebt van medische terminologie en dat jij begrijpt hoe het werkt bij ieder specialisme. Je werkt protocollair en ook secuur, anders missen er essentiële stappen in het proces. Het is vaak hollen of stilstaan dus je moet goed kunnen schakelen en onder druk kunnen werken. Je beschikt over een afgeronde opleiding - met voorkeur in de gezondheidszorg (HBO-niveau gewenst). Ben je al bekend met X-care, dan is dat zeker in je voordeel. Je bent niet snel uit het veld geslagen als het even tegenzit, je bent initiatiefrijk en creatief en in geval van ziekte en calamiteiten ben je eventueel bereid om extra te werken. Als je je ook in de kernwaarden van Treant herkent: Toegewijd, Innovatief en Samen, en je regelt graag echt alles van a tot z, dan zoeken we jou!   

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 2.134,- en maximaal € 3.160,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 40)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Harold Kok, hoofd a.i. CO-OP, via telefoonnummer 
06 15 94 39 46. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 21 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.