Medisch secretaresse Polikliniek Interne geneeskunde/MDL

De functie

Als medisch secretaresse zorg jij voor een goed verloop van de spreekuren en ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Je hebt veel e-mail en telefonisch contact met patiënten en zorgt ervoor dat de patiënt hierin centraal staat. Dit betekent dat je precies weet hoe je klantgericht communiceert. Je maakt afspraken en bereidt het spreekuur voor. Na afloop handel je de afspraken op professionele wijze administratief af voor de specialisten. In deze functie is het belangrijk dat je omgevingsbewust bent. Je begrijpt goed wanneer je een opdracht moet uitvoeren en kiest het juiste moment om je mening te geven. Je hebt natuurlijk overwicht en weet anderen te inspireren en te motiveren om dingen anders aan te pakken en zaken te verbeteren. Je hebt tevens een begeleidende rol naar je collega’s en je bent continue gericht op verbetering van onze processen zodat de specialist optimaal ondersteund wordt.

Het team

Je komt te werken op de dynamische polikliniek Interne Geneeskunde en MDL. Werken vanuit één hoofdlocatie is bespreekbaar, alleen je bent beschikbaar voor alle locaties. Ons team is gezellig en professioneel en we kunnen echt van elkaar op aan! Op de poli werk je samen met tientallen specialisten, verschillende consulenten en verpleegkundig specialisten, naast je collega medisch secretaresses.  

Jij bent de ideale kandidaat

Het team wordt blij als je affiniteit hebt met Interne Geneeskunde en of MDL. Ook als je bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring in het ziekenhuis hebt. Je bent in het bezit van je diploma medisch secretaresse niveau 4 en je hebt kennis en ervaring van de geautomatiseerde systemen. Ook kun je goed en snel schakelen en je weet als geen ander je collega's te inspireren en te motiveren zaken te verbeteren en efficiënter aan te pakken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord én geschrift, je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt een representatieve uitstraling. Ook kun je goed onder druk werken en je bent in staat prioriteiten te stellen. Aangezien het kan voorkomen dat je op de verschillende locaties werkzaam bent, ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto. Herken je je in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan zoekt Treant jou! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.972 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met donderdag 29 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ellen Beerlink, hoofd Poli Interne Geneeskunde/MDL en Reumatologie, via telefoonnummer 06 50 46 20 49. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 12 januari 2023, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.