Longfunctieanalist

Spirometrie, bodyplethysmografie, diffusie, methacholine provocatietest, ergospirometrie, HVPT, MIP/MEP, 6-MWT, ergometrie, Fit-to-Fly en polygrafie. Onderzoeken die jij als longfunctieanalist zelfstandig bij ons uitvoert met geavanceerde apparatuur! We bieden je een enthousiast en innoverend team op de polikliniek Longgeneeskunde en meteen een vaste aanstellling!

Minimaal aantal uren - 28
Maximaal aantal uren - 34
Arbeidsovereenkomst voor - Onbepaalde tijd
Werklocatie(s) - Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
CAO - Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Als gediplomeerd longfunctieanalist voer je de volgende onderzoeken zelfstandig uit: spirometrie, bodyplethysmografie, diffusie, methacholine provocatietest, ergospirometrie, HVPT, MIP/MEP, 6-MWT, ergometrie, Fit-to-Fly en polygrafie. De onderzoeken worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde apparatuur en in opdracht van een medisch specialist. Ook is er veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Waar ga je werken

Je werkt in een team van acht collega’s verdeeld over drie ziekenhuislocaties. De longfunctie is onderdeel van de polikliniek Longgeneeskunde, welke bestaat uit 30 medewerkers en 11 longartsen. Je werkt zoveel mogelijk op één ziekenhuislocatie, maar op basis van de zorgvraag van onze patiënten kun je ook ingezet worden op de andere locaties. Onze afdeling biedt zeer goede faciliteiten, zowel ruimtelijk als qua apparatuur. Je kunt bij ons dus rekenen op een interessante en gevarieerde werkplek!

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde longfunctieanalist die beschikt over een praktische en nauwkeurige instelling. Je hebt een klantgerichte instelling en kunt van nature patiënten goed stimuleren en begeleiden en kan goed werken in team verband. Je bent aantoonbaar up to date bijgeschoold, bij voorkeur KABIZ geregistreerd.

Wat bieden wij

Wij bieden je meteen een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd! En dat voor een zeer uitdagende, zelfstandige functie binnen een team met enthousiaste collega's. Daarbij ga je ook nog eens werken op een afdeling waar ontwikkeling en samenwerking tussen de drie Treant-ziekenhuislocaties centraal staat. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons!  Solliciteren kan tot en met 8 december 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSiteWil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Abbink, hoofd Poli Longziekten, telefoonnummer: 06 46 51 43 05.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.