Longarts

Ambieer je de Longgeneeskunde in een groot regionale ziekenhuis? Dan bieden wij je een aantrekkelijke werkomgeving met alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat ga je doen

Ambieer je de Longgeneeskunde in een groot regionale ziekenhuis? Dan bieden wij je een aantrekkelijke werkomgeving met alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Er werken 11 longartsen (8 FTE.) Je verricht alle voorkomende taken, zoals de supervisie over de afdeling, (poli)kliniekwerkzaamheden, MDO’s, behandelpoliklinieken en deelname aan werkgroepen binnen en buiten de vakgroep Longgeneeskunde.

Er wordt geparticipeerd in de opleiding Interne geneeskunde. Begeleid en superviseren van arts-assistenten en co-assistenten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast wordt op den duur een actieve deelname aan commissies en werkgroepen verwacht.

Waar ga je werken

Treant zorggroep bestaat na de fusie uit een centrum ziekenhuis voor acute en complexe zorg in Emmen en twee weekziekenhuizen (in Stadskanaal en Hoogeveen). Klinische acute zorg, spoedeisend hulp voor long de longziekten en de behandelpolikliniek (scopie, EBUS, EUS) zijn gesitueerd in Emmen. Avond en weekenddiensten worden alleen voor deze locatie verricht. Poliklinische zorg en longfunctie worden op alle 3 de locaties gedaan.
 

MSCT 

De medische staf van Treant ziekenhuizen is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (medisch specialisten, apothekers, psychologen en klinisch chemici) om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een gedreven longarts, die onze vakgroep komt versterken. Je houdt van diversiteit,  bent flexibel en je komt met enthousiasme ons team versterken!

Heb jij interesse in de aandachtsgebieden obstructieve longziekten, allergie, longrevalidatie en/of slaapgeneeskunde dan geniet dit onze voorkeur, gezien de samenstelling van de vakgroep. Daarnaast heb je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en brengt deze waar mogelijk bij ons in de praktijk.

Wat bieden wij

We bieden een uitdagende baan en een innovatieve werkplek binnen een ambitieuze en enthousiaste vakgroep met een duidelijk toekomstperspectief en marktconforme beloning. De aanstelling heeft in eerste instantie de duur van een jaar en daarna bestaat de mogelijkheid tot verlenging.

Daarnaast

Op het terrein van onze locatie in Emmen is een externe kinderopvang gevestigd.

Drenthe is de dunst bevolkte provincie van Nederland en heeft haar landelijke karakter door de jaren heen weten te behouden. Plaatsen met een stedelijk karakter zijn hier amper te vinden en het merendeel van de bevolking woont dan ook in de dorpen op het platteland. De bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden wordt afgewisseld door prachtige landerijen en karakteristieke dorpjes. Ondanks de rust en ruimte die je hier kunt vinden zijn de drukte van de stad en de bijbehorende voorzieningen altijd dichtbij. Supermarkten, bioscopen, theaters, winkel- en bouwcentra of bijvoorbeeld de grootste attractie van het Noorden, dierentuin Wildlands. Qua afstand lijken diverse voorzieningen wellicht ver, maar doordat er goede verbindingen en weinig stoplichten zijn ben je hier zo op de plek van bestemming. Kortom, een leuke regio waarin je je uitdagende werk en ontspanning goed kunt combineren!

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 november 2021 via de knop 'Solliciteren'.

Ben je benieuwd naar de sfeer op de afdeling en zou je graag een dag mee willen lopen?  Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem gerust contact op met Jeroen Liesker, longarts, 088-1291467  

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Veiligheid staat bij ons voorop


Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet. Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.