Fysio- of oefentherapeut

Ben jij een ervaren fysiotherapeut of oefentherapeut? Lees dan snel verder, wij zoeken twee nieuwe collega's! Je komt te werken in een enthousiast team en krijgt meteen een vast dienstverband. 

De functie

Je wordt breed en flexibel ingezet op verschillende klinische afdelingen en voor poliklinische groepsbehandelingen. Daarnaast draai je ook weekenddiensten. Afhankelijk van jouw specifieke kennis, ervaring en (eventuele) specialisatie, word je ingezet op één of meerdere domeinen. De werkzaamheden bestaan uit zelfstandig onderzoeken en behandelen van patiënten, verwezen vanuit verschillende specialismen. Als afdeling geloven wij in het vergroten van de kwaliteit van zorg door het delen van kennis en expertise. Laagdrempelig (multidisciplinair) collegiaal contact maakt dit mogelijk.

Het team

Op de afdeling zijn 35 fysiotherapeuten, oefentherapeuten en secretaresses werkzaam. Als therapeut ben je werkzaam in de kliniek en behandel je poliklinische patiënten. De polikliniek bestaat uit individuele behandelingen of groepsbehandelingen waarbij hart-, long- en oncologie revalidatie op de voorgrond staan. Je kan ingezet worden op ziekenhuis locatie Emmen en/of Hoogeveen. Wij kennen een hoge mate van professionaliteit binnen een informele en gezellige sfeer.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent in het bezit van een diploma HBO Fysiotherapie of HBO Oefentherapie en hebt bij voorkeur ziekenhuiservaring. Jij bent leergierig en staat open om je verder te ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van oncologie, interne of orthopedie/ chirurgie. Je bent geregistreerd in het BIG register en in het Kwaliteitsregister van KNGF/ SKF/ VVOCM. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt je snel aanpassen en nieuwe vaardigheden eigen maken. Verder vinden we het belangrijk dat je flexibel, innovatief en zelfstandig bent. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.115 en maximaal € 4.391 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizem FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 augustus 2022. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Diederik Bolkestein, hoofd Fysiotherapie op telefoonnummer 06 19 45 80 22 of Jeroen Broekhoff 06 12 96 92 15. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 5 september 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!