Coördinator Intern Uitzendbureau Ziekenhuizen

De functie

De vraag naar zorg verandert voortdurend. Om de zorg daar te bieden waar er vraag is (dichtbij als het kan, verder weg als het moet) werkt Treant naast de vaste kern van verpleegkundigen, medisch secretaresses en doktersassistenten met een flexibele schil op de afdelingen van de ziekenhuizen (Cure) en de ouderenzorg (Care) locaties. De flexmedewerkers worden ingezet waar nodig en stromen met enige regelmaat door naar een vaste plek binnen een team. Deze flexibele formatie valt onder het Intern Uitzend Bureau.

Wij zoeken per direct voor het IUB een coördinator voor vervang van zwangerschapsverlof. De invulling van de vacature is vanaf ongeveer 1 november 2022 (start inwerken) tot 1 mei 2023 voor 28 uur per week. Als coördinator ben je het aanspreekpunt en adviseur voor (locatie-) hoofden van afdelingen en de flexmedewerkers van het IUB en ben je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding, mutaties en jaargesprekken. Je houdt je bezig met het matchen van vraag en aanbod tussen afdelingen en flexmedewerkers waarbij je met beide partijen contact onderhoudt en daarnaast met externe uitzendbureaus contact hebt. Ook speel je een rol in de werving en selectie van nieuwe flexmedewerkers en functioneer je als leidinggevende voor de flexmedewerkers van het IUB, kortom een dynamische rol met veel afwisseling. 

Omdat het om tijdelijke vervang gaat zullen we in overleg met jou bepalen hoe de werkzaamheden er uit gaan zien. Deze werkzaamheden zullen voornamelijk cure gerelateerd zijn. Je zult hierin veel optrekken met de collega coördinator van de cure.

Het team

Het eigen team van het IUB bestaat uit planners en coördinatoren en wordt  aangestuurd door het hoofd IUB. Het IUB maakt deel uit van de afdeling Integraal Capaciteitsmanagement (ICM) waardoor de verbinding tussen de Care en de Cure op het gebied van capaciteit geoptimaliseerd is. Ons team werkt op verschillende locaties: het Scheper ziekenhuis, de Horst en ziekenhuis Bethesda en de coördinatoren gaan regelmatig naar locaties voor afspraken met hoofden, medewerkers etc. Wij zijn een mooi team, we zetten met elkaar graag de schouders eronder om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Jij bent de ideale kandidaat

Je beschikt over aantoonbaar hbo werk- en/of denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. In deze rol werk je vanuit je ondernemersvaardigheden, ben je klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Ervaring als leidinggevende en intercedent is een pré. Je hebt enige kennis van ziekenhuisorganisaties en woonzorginstellingen, inzicht in administratieve en logistieke processen en bij voorkeur ook van integraal capaciteitsmanagement. Je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen en je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, innovatief en samen.

Ervaring met Afas Profit en roostersystemen (bijv. Ortec Workforce Scheduling) is prettig maar wanneer je bereid bent deze kennis nog op te doen gaan we ook graag met je in gesprek. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 november 2022 (i.v.m. inwerktijd) tot 1 mei 2023 (zwangerschapvervanging)                             
  • Een salaris van minimaal € 2.554 en maximaal € 3.468 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 18 september 2022. Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Marianne Twikkeler, hoofd IUB of Janet Kelder coördinator IUB via telefoonnummer 088-1295376. De gesprekken worden in overleg gepland. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.