Accountmanager Pensioen

Werkzaamheden
Je bent als regisseur verantwoordelijk voor de klantrelatie. Je adviseert op proactieve wijze de klant en je bewaakt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je bent voorzitter van het klantteam binnen TKP. Dit is een team van managers en specialisten die verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening aan de klanten.

Jouw profiel
Je beschikt over een universitair werk- en denkniveau en hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van collectieve pensioenen. Je bent bekend met de dynamiek en het netwerk van de sociale partners. Je bent een inspirerende en stevige persoonlijkheid die uitstekend (klant)relaties kan opbouwen- en beheren. Daarnaast bezit je ruime leidinggevende kwaliteiten voor de trekkersrol binnen het klantteam. Je bent in staat om zowel op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau te kunnen schakelen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt complexe problematiek helder voor het voetlicht brengen.

Contactgegevens
Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Rinke Dongstra Directeur Klantmanagement telefoon (050) 582 79 75.
Vragen over de procedure mogen gericht worden aan de HR afdeling van TKP.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Reageren op deze vacature kan tot en met 2 juni 2017.

Reageer op deze vacature