Senior Accountmanager Vermogensbeheer

“Jij zorgt ervoor dat wij onze klanten perfect bedienen.”

De accountmanager gaat werken binnen de afdeling Client Services & New Business. De medewerkers binnen deze afdeling houden zich bezig met het dagelijkse contact met klanten en spannen zich in om nieuwe klanten bij TKPI te verwelkomen. Verder speelt de afdeling een belangrijke rol in de interne en externe communicatie en is daarmee zeer bepalend voor het beeld dat klanten van TKPI hebben. De afdeling coördineert en verzamelt informatie en analyses en werkt hierbij intensief samen met collega’s van andere afdelingen. Binnen deze afdeling zijn de accountmanagers de linking pin tussen de klant en de organisatie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een senior Accountmanager Vermogensbeheer. Werkzaamheden binnen de functie van accountmanager zijn:

 • Je vormt je een beeld van verwachtingen van klanten en draagt deze intern uit.
 • Je communiceert met klanten over vormgeving en uitvoering van de beleggingsstrategie.
 • Je geeft presentaties aan klanten en prospects.
 • Je bewaakt de juistheid en volledigheid van afspraken met klanten.
 • Je coördineert het tijdig en compleet opleveren van relevante rapportages aan klanten.
 • Je coördineert zorgvuldige en tijdige reacties op vragen van klanten.
 • Je gebruikt en bundelt kennis, producten en het internationale netwerk van AEGON
 • Je vertaalt dit naar producten en diensten voor onze klanten.
 • Je adviseert bij/participeert in offertetrajecten.
 • Je weet wat er in de branche speelt; je houdt je kennis up-to-date.
 • Je coördineert de agenda’s voor de bestuursvergadering en de beleggingscommissie.
 • Je werkt nauw samen met de interne accountmanagers en andere collega’s.
 • Je overziet de processen en neemt initiatieven om te zorgen dat deze goed verlopen.
 • Je informeert belanghebbenden proactief; dit betreft acties maar ook inhoudelijk.
 • Je signaleert vroegtijdig problemen en draagt actief oplossingen aan.  

Profiel

Je werkt zeer zorgvuldig en bent service-gericht ingesteld. Je hebt ruime ervaring in een financiële omgeving. Je hebt aantoonbare en langjarige ervaring met het onderhouden van klantcontact op institutioneel niveau. Je kunt een goede balans vinden tussen werken conform planning en procesafspraken en waar nodig flexibel zijn en ad hoc werkzaamheden oppakken. Je schakelt snel tussen meerdere klanten en klantdossiers. Tevens heb je de volgende achtergrond:

Opleiding op minimaal WO niveau.

 • Je hebt je ontwikkeld in een commerciële omgeving.
 • Je bent communicatief zeer vaardig.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Over TKP Investments

Wij weten de weg in een wereld waar rendement, stabiliteit, continuïteit en vertrouwen belangrijk zijn. TKP Investments is specialist in Strategisch advies , Risico management en Investment Services voor  pensioenfondsen en charitatieve instellingen. Daarnaast verzorgen wij rapportages aan fondsbesturen en bieden wij deskundige accountmanagers aan onze klanten. TKP Investments hanteert een gestructureerd multi-manager beleggingsproces voor het vermogensbeheer. Dit houdt in dat externe vermogensbeheerders het vermogen beheren. TKP Investments is een 100% dochter van Aegon Asset Management en heeft ruim vijfentwintig miljard euro onder beheer.

Aanbod

De actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Medewerkers krijgen bij ons ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij staan achter de kernwaarden samenwerken, duidelijkheid bieden en verwachtingen overtreffen. Er is veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij geven je de randvoorwaarden voor jouw succes.

In deze rol reis je regelmatig naar je klanten en naar Groningen waar TKP Investments is gevestigd. Jouw woonplaats kan in het midden van Nederland zijn. We bieden je de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren voor dinsdag 13 december 2016. Wil je meer informatie, bel dan gerust met Robert Leenes op 06 13 79 72 63. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je naar onze website www.tkpinvestments.com. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang. Pre-employmentscreening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

SOLLICITEREN