Concierge (1491)(vervanging)

Deze baan

Onze school Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 760 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: Hamrik (vmbo-groen en het Groene Lyceum) en Onderdendamsterweg (Praktijkonderwijs). Door deze tweedeling heeft onze school een kleinschalig en persoonlijk karakter.

Wij zoeken

voor zo spoedig mogelijk een collega:

-die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; -met affiniteit voor de doelgroep (VMBO leerlingen); -met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden; -met een goed technisch inzicht; -die denkt in mogelijkheden en oplossingen; -met een zonnig karakter.

Het betreft vervanging wegens ziekte.

Wij bieden

Het betreft een schaal 4 functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 2.561,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dhr. H. Tempelman, afdelingsdirecteur, tel. 06 - 103 919 78.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 9 mei 2021.

Solliciteer nu