Technasium

Stichting Technasium

Stichting Technasium bevordert en ontwikkelt onderwijs in de (technische) bètawetenschappen op het vwo en de havo. Zodat leerlingen worden klaargestoomd tot nieuwsgierige en succesvolle studenten van bètatechnische vervolgopleidingen. Dit doet zij niet op enkele scholen, de stichting investeert in een landelijk netwerkorganisatie van technasiumscholen in heel Nederland. 
Organisaties, bedrijven en het hoger onderwijs zijn als opdrachtgevers en partners nauw betrokken bij het technasiumonderwijs.

Technasiumonderwijs

Slimme technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, ook (of juist) in branches als de zorg en de groene sector. Er blijft grote behoefte aan duurzame en innovatieve oplossingen. Daar zijn goed opgeleide mensen voor nodig. Het technasiumonderwijs stoomt leerlingen klaar tot nieuwsgierige en succesvolle studenten van bètatechnische studies.


Technasium is een community

De kracht van het Technasium zit in de samenwerking tussen verschillende partijen. Het Technasium is een community. De technasiumcommunity is een professionele, lerende en innoverende netwerkorganisatie. Waarbij co-creatie, waarderend perspectief, vertrouwen en eigenaarschap belangrijk is. De professionele cultuur wordt bepaald door gelijkwaardigheid, samenwerken aan gedeelde ambities en het leren van elkaar.

Nog meer informatie vind je op onze website: www.technasium.nl