Woonconcept | Stagiair Communicatie (multi) media

Woonconcept is een dynamische, creatieve woningcorporatie actief op het gebied van huisvesting en woondiensten. Een scherp oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten is hierbij van groot belang. Wij zijn in Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland marktleider als verhuurder en beheerder van ruim 12.000 woningen. Daarnaast verhuren en beheren we in deze gemeenten zorgvoorzieningen, multifunctionele accommodaties en brede scholen. 

Voor ons team Communicatie zoeken wij een

Stagiair Communicatie (multi) media 

Omschrijving
Team Communicatie is onderdeel van de afdeling Beleid en Organisatie en bestaat uit twee adviseurs en een content manager. Het team adviseert over en ondersteunt interne- en externe communicatie. Belangrijkste externe doelgroepen zijn daarbij bewoners van onze woningen, woningzoekenden, stakeholders (gemeentebesturen bijvoorbeeld) en maatschappelijke organisaties, vooral zorginstellingen. Het team adviseert onder meer bij beleid en projecten en is verantwoordelijk voor de website, social media, het intranet, mediavoorlichting en de huisstijl.

Jouw bijdrage 

Wij willen meer doen met video, daarvoor kom jij in beeld! Voor de derdejaars stage word je vooral ingezet voor digitale communicatie. Je zet je in voor de doorontwikkeling van social media, bedenkt leuke acties en zorgt voor uitbreiding van visuele content op onze website. Jij zorgt voor de beelden bij onze teksten. Wij bieden je de ruimte een eigen onderzoek uit te voeren, bijvoorbeeld onder de bezoekers van onze digitale kanalen. Verder krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. 

Jouw profiel

De student die wij zoeken is:

  • Ondernemend
  • Creatief
  • Heeft affiniteit met social media
  • Zit in het 3e jaar van een HBO opleiding Communicatie of (multi) media.
  • Je bent een kei met video en beeld
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor taal.
  • Je bent beschikbaar vanaf september tot en met februari.

Ons aanbod 

Een open, informele en warme organisatie waar je je snel thuis voelt. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s en je krijgt bij ons volop de gelegenheid je verder te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je bij fulltime dienstverband een stagevergoeding van € 290 en ben je verzekerd voor de ziektewet. 

Interesse?

Ben jij de stagiair die ons helpt aan leuke, creatieve, visuele content voor onze website?

Stuur dan je brief en je CV per e-mail naar:

Wil je meer weten over de functie, dan kun je bellen met Francisca van Kommer, adviseur Communicatie. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 088- 61 62 000.