Wierden en Borgen | Projectcontroller (Senior)

We zijn op zoek naar een (Senior) Projectcontroller voor 32-36 uur per week.

Jouw missie
Jij wilt actief bijdragen aan het vastgoedbeheersingsproces binnen Wierden en Borgen, waar de komende jaren elk jaar voor ongeveer 50 miljoen wordt geïnvesteerd. Jouw aandachtspunten zijn het ‘in control’ hebben en houden van de processen en projecten, het opleveren van duidelijke managementrapportages, input aanleveren voor de (meerjaren)begroting en het risicomanagement binnen de processen en projecten coördineren.
Cijfers en terugkijken vind je leuk, maar nog leuker vind je het om samen met de projectleiders vastgoed vooruit te kijken en de informatie te verwerken in o.a. de liquiditeitsprognose. Het is jouw doel dat wij niet voor verrassingen komen te staan!

Jouw kwaliteiten en achtergrond
Je bent analytisch sterk. Je kan hoofd- van bijzaken onderscheiden, werkt gestructureerd en bekijkt zaken vanuit verschillende oogpunten. Je luistert actief, je vraagt door en komt zo tot de kern en de essentie. Gedurende het proces weet je problemen op te lossen en houdt daarbij het resultaat voor ogen. Ondertussen blijf je accuraat en zorgvuldig werken.
In deze functie geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je beweegt je gemakkelijk tussen de afdeling Financiën en Vastgoed en kan je goed verplaatsen in de verschillende achtergronden en belangen.

Daarnaast heb je een afgeronde opleiding richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde (minimaal HBO-niveau) en heb je een aantal jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van integrale projectbeheersing.

Wat bieden we jou?
Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget van 900 euro (bij fulltime dienstverband). Maximaal 50% van je werktijd thuiswerken en een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek. Een salaris max € 5765,- bruto bij een fulltime dienstverband, inschaling afhankelijk van ervaring.

Bovenal bieden we je een leuke werkplek, een functie met uitdaging, waarin je een maatschappelijke bijdrage kan leveren en zo bijdraagt aan onze missie: Waardevol Wonen van Stad tot Wad!

Interesse?
Mail dan je motivatie en CV vóór 14 juli 2022 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Peggy Eckhardt, Manager Financiën en Ondersteuning.
Heb je behoefte aan meer informatie dan kun je contact opnemen met Mike Matau, junior HR-adviseur (06-13510155).

De gesprekken vinden plaats op 26 en 28 juli 2022. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met geplande vakanties.