Wierden en Borgen | Administratief medewerker planmatig onderhoud

Hoe maak jij het verschil?

Je bent nauwkeurig, zelfstandig en een echte doorpakker. In jouw werk lukt het je goed om prioriteiten te stellen en vind je het leuk om nauw samen te werken met jouw collega’s. Je vindt het leuk om af en toe direct contact met huurders te hebben. Het team waarin je komt te werken is sociaal en houdt van korte lijntjes in de samenwerking.

Onze uitdaging

Wierden en Borgen staat voor goede, veilige en betaalbare huisvesting voor onze huurders! De komende jaren wordt er fors geïnvesteerd in ons bezit: veel aandacht voor ons bezit in het aardbevingsgebied, een grote algemene verduurzamingsopgave en een groeiambitie in de Stad en Ommelanden.

Binnen afdeling Vastgoed houden een aantal collega’s zich bezig met het planmatige onderhoud. Je voornaamste taak als administratief medewerker is het ondersteunen van de werkvoorbereiders in dit team. Afhankelijk van de ondersteuning die de werkvoorbereiders nodig hebben voer je dagelijks diverse administratieve werkzaamheden uit. Hierbij kan je denken aan het schrijven van brieven, het controleren en accorderen van facturen, het schrijven van werkinstructies en andere veel voorkomende administratieve taken. Ook beantwoord je, met behulp van jouw directe collega’s, vragen van huurders rondom planmatig onderhoud.

Dit zijn wij

Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt van de stad Groningen tot aan de Waddenzee. We verhuren ruim 7.000 woningen in 47 kernen in 4 gemeenten (Het Hogeland, Groningen, Loppersum, Westerkwartier). Ons kantoor is gevestigd in Bedum.

De afdeling Vastgoed bestaat uit +/- 20 medewerkers, met focus op verschillende disciplines en projectteams met verschillende samenstellingen.

Wat wij je bieden

Werken bij Wierden en Borgen betekent: een groot aanbod aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget van 900 euro (bij fulltime dienstverband).

In dit geval gaat het om een functie voor minimaal 32 uur per week (maximaal 36 uur), een aanstelling van één jaar en een salaris van max €3.438 bruto bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan nu!

Mail je motivatie en CV vóór 5 april 2023 naar vacature@wierdenenborgen.nl

Je kunt deze richten aan André Giezen. Vragen over de functie kun je ook stellen aan André (a.giezen@wierdenenborgen.nl). En bij afwezigheid kun je contact opnemen met team P&O. Marit Bouwman is bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. De gesprekken zijn ’s ochtends op donderdag 13 april 2023.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een vraag over de vacature?

Neem gerust contact op met onze adviseur P&O Marit Bouwman. Dat kan van op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur.