Nijestee | Medewerker Wooninformatie

Nijestee biedt woonruimte aan ruim 22.000 Groningers. Dat moeten allereerst goede en betaalbare woningen zijn. Het gaat voor ons daarnaast ook om een veilige straat, een gezellige buurt en leefbare stad. Met 175 collega’s steken we daar veel energie in. Hart voor huurders. Hart voor de stad. Ruimte door vertrouwen. Eigenzinnig. Nuchter. Dat zijn wij.

Onze samenleving als uitgangspunt Werken bij Nijestee is werken met de samenleving als uitgangspunt. Wij verhuren en ontwikkelen betaalbare huurwoningen in bijna alle wijken in de stad Groningen. Mensen vanuit verschillende achtergronden en maatschappelijke posities leven er samen. Als je werkt bij Nijestee, werk je met deze mix van mensen en belangen en is onze samenleving je vertrekpunt. We voelen ons bij al die mensen en al hun belangen betrokken. Niet alleen bij hun woningen, maar, veel breder, bij de leefbaarheid in de buurten en wijken. De invloed van de bewoner is daarbij wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen voor, maar vooral ook mét de bewoner maken wij dagelijks werk van een huis dat als thuis voelt.

Wij hebben per direct ruimte voor een Medewerker Wooninformatie, 36 uur p/w. Een contract voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Samen werken aan
Bij Wooninformatie ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders en woningzoekenden en daarmee het gezicht en de stem van de organisatie. Je beantwoordt uiteenlopende vragen, zoals o.a. over het huren van een woning, opzeggingen, betalingen, onderhoud en overlast. Jij verleent onze (potentiële) huurders de beste service, speelt in op de wensen en denkt mee. Huurdersvragen probeer je zoveel mogelijk tijdens het eerste contact af te handelen. Je bent op de hoogte van actuele onderwerpen binnen Nijestee, bent geïnteresseerd in onze huurders en kunt gemakkelijk schakelen. Ook in werkzaamheden, want je wordt dagelijks ingeroosterd voor verschillende taken.

Jouw bijdrage
· Je kunt goed luisteren, de juiste vragen stellen en de informatie vertalen naar een passend antwoord voor de huurder.
· Je stimuleert huurders waar dat kan om zaken zelf te regelen en helpt waar nodig.
· Je zorgt dat alle informatie wordt doorgezet naar de juiste collega’s en zorgt voor een goede administratieve afhandeling.
· Je neemt reparatieverzoeken aan en zorgt voor een goede werkopdracht.
· Je verwerkt huuropzeggingen en tekent huurcontracten met nieuwe huurders.

Je profiel
· Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4/HBO opleiding.
· Je hebt een dienstverlenende instelling waarbij je vriendelijk, open en respectvol bent.
· Je neemt gemakkelijk grote hoeveelheden informatie tot je en weet dit paraat te houden.
· Je hebt veel ervaring in het voeren van uiteenlopende (telefoon)gesprekken.
· Je bent alert op signalen van klanten en relaties.
· Je kunt snel schakelen tussen verschillende computerprogramma’s en werkzaamheden.
· Je bent niet snel van slag door een vervelend contact met een huurder.
· Je hebt gevoel voor techniek in en rond de woning.

Ons aanbod
Nijestee biedt jou een uitdagende en dynamische functie in een team dat zich continu wil blijven ontwikkelen. De medewerker Wooninformatie is ingeschaald in schaal F, € 2.625,-- tot € 3.187,-- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kun je bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Nijestee geldt de CAO Woondiensten.

Interesse?
Wil jij het verschil maken in de beleving van onze huurders? En kun jij ons overtuigen met een verrassende manier van solliciteren, stuur dit dan inclusief cv naar hrm@nijestee.nl.
Dit kan tot en met vrijdag 25 september 2020. De selectieochtend vindt plaats op dinsdagochtend 29 september. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marcellien Smits, Manager Wooninformatie, via 06 – 53 29 90 04.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.