Beheerder Dorpshuis Aalmanshuus

Het Aalmanshuus is een belangrijke, gezellige ontmoetingsplek voor veel Westerbroekers. Het dorpshuis biedt onderdak aan een groot aantal verenigingen en externe partijen. Daarnaast worden veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals de senioren sociëteit, de pubquiz, het biljarttoernooi, dartstoernooi en nog veel meer. We organiseren regelmatig een Aalmanshap waar veel Westerbroekers met veel plezier komen genieten van culinaire hoogstandjes gemaakt door de inwoners uit het dorp.

Daarnaast blijven we graag nieuwe activiteiten ontplooien voor en door de bewoners van Westerbroek. Ook voor de beheerder ligt hier een uitdaging om actief en creatief bij te dragen aan een bij ons dorp passend gebruik van de mogelijkheden in ons dorpshuis.

Functie-inhoud:

  • Exploitatie van het horecagedeelte (keuken, bar, feesten en partijen, bijzondere gelegenheden)
  • Beheer van het gebouw (verhuur zalen, onderhoud gebouw, schoonmaak)
  • Coördineren van, leiding geven aan en coachen van vrijwilligers
  • Verzorgen van de inkoop
  • Faciliteren en/of organiseren van bestaande activiteiten en bedenken en ontwikkelen van nieuwe activiteiten en concepten

Wij zoeken een gezellige gastheer/gastvrouw die met plezier deze spilfunctie weet te vervullen. Die het belang ziet en begrijpt van de sociale functie van ons dorpshuis. Natuurlijk heb je horeca-ervaring en ben je bereid om flexibel met je tijd om te gaan. Qua opleiding is het een pre als je over de Verklaring Sociale Hygiëne (VSH diploma) en een BHV diploma beschikt.

Wij bieden een zelfstandige functie met een grote mate van vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en invulling, in een goed lopend dorpshuis met een gemotiveerd team van vrijwilligers en een actief bestuur. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform op basis van Horeca CAO.

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in bovenstaand profiel, dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV met een korte motivatiebrief per e-mail naar secretaris Manou de Vries op .