Franchisenemer SPAR

Franchisenemer SPAR

Ter overname: SPAR buurt regio Friesland & Groningen

Het ideale pakket: de vrijheid van ondernemen mét sterke ondersteuning vanuit SPAR. Zo maak je jouw buurtwinkel dé plek voor de beste winkelervaring, met optimale omzet en een mooi rendement.

Jouw bijdrage aan dagelijks gemak
Je wekker gaat; je hebt een dag vol afwisseling voor de boeg. Op de winkelvloer spreek je met je medewerkers en klanten. Een leverancier komt verse streekproducten brengen. En vanuit jouw winkel lever je foodservice-producten bij de mensen thuis. Of het nu in de winkel is of erbuiten; jij biedt een echte hospitality beleving voor al je gasten en klanten. ‘s Middags heb je overleg met je Bedrijfsadviseur vanuit SPAR. Samen SPARren jullie over nieuwe ideeën en mogelijkheden om de winkel nog verder te optimaliseren.

Jij bent een ware ambassadeur voor jouw winkel (en voor SPAR) en je zorgt voor een goed gevulde gemakswinkel met verse en kwalitatieve producten. Met een commercieel oog ben je voortdurend op zoek naar kansen. Vanuit SPAR ondersteunen we je op alle fronten: op winkeloperatie, marketing & communicatie, ICT, winkelinrichting en finance. Dat is de kracht van franchise bij SPAR.

We maken het je graag gemakkelijk
Voltooi je de 5 stappen van de selectie, dan gaan we een samenwerkingsovereenkomst voor 10 jaar met je aan. Zo heb je zekerheid en de tijd om je eigen vermogen op te bouwen. In de exploitatie van jouw winkel houden we rekening met een capaciteit voor privéopname (salaris) van € 35.000 netto per jaar. Maar dat is niet alles. Verder bieden we je:
 • Opleidingen en trainingen via de SPAR Academie, die je stimuleren in je ontwikkeling.
 • Aandelen in de SPAR Holding, die je een mooi dividend opleveren in positieve jaren.
 • Verschillende stimuleringsmaatregelen, die je een financiële bonus opleveren.
 • De vrijheid om je eigen uren in te delen.
 • Variatie, zelfstandigheid en vrijheid.
 • Inspraak, want dat is belangrijk bij SPAR en het kenmerkt de solide samenwerking met onze ondernemers. Wij bieden een luisterend oor, dat maakt ons een formule voor en door ondernemers.

Dé SPAR ondernemer
Met een flinke dosis positieve energie en betrokkenheid sta jij midden in de winkel en midden in de buurt. Altijd vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Zo zorg je voor leefbaarheid in de buurt. Jij bent in voor een uitdaging en vindt een zeker risico positief spannend. Als echte ondernemer ga je voor succes en vernieuwing. Ook erkenning vind je belangrijk, voor jezelf en je team. Verder heb je:
 • De nodige ervaring (zo’n 4 jaar) met leidinggeven in de horeca/retail.
 • De mogelijkheid om zelf € 25.000,- aan eigen vermogen in te leggen.
 • Een grote drive om als ondernemer aan de slag te gaan.
 • Als echte talentontwikkelaar de kwaliteit om je team van zo’n 10 medewerkers te coachen en te begeleiden.
 • Een persoonlijke benadering, waardoor iedereen zich thuis voelt in jouw winkel.

Werk jij samen met ons aan SPAR?
Als food retailer zijn we 100% franchise: met de andere ondernemers ben jij de toekomst van SPAR. Alle ontwikkelingen en ideeën van winkel tot thuisbezorging vinden hun oorsprong bij onze ondernemers. Een prachtige plek om het verschil te maken in de beleving van boodschappen doen.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij deze kans op ondernemerschap? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier!
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Raymond de Koning (Adviseur werving & selectie) via r.de.koning@despar.nl of via 06 830 182 60.

In onze ondernemersbrochure vertellen andere franchisenemers over hun ervaring en lees je alles over de kracht van franchise binnen SPAR. Start je als ondernemer, dan ontvang je ook een formulehandboek, waarin je alle richtlijnen vindt, die wij hanteren.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.