Spar Holding

SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak. Vriendelijk, servicegericht en betrokken bij onze klanten én medewerkers. SPAR is bovendien toegankelijk en transparant. Je kunt ons alles vragen en we hebben het nooit te druk om vragen te beantwoorden. Wij denken in mogelijkheden en zoeken altijd naar een passende, creatieve oplossing. Tegelijkertijd is SPAR ook slagvaardig. We gaan recht op ons doel af, maken duidelijke keuzes en zijn transparant in onze communicatie.

Blijven ontwikkelen met de SPAR academie
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Met de SPAR academie bieden we, in samenwerking met verschillende partijen, een breed scala aan opleidingen. Stuk voor stuk speciaal voor SPAR ontwikkeld. De kracht van alle SPAR opleidingen is dat ze gemaakt zijn op basis van de SPAR formule en procedures. Elke training wordt gegeven op de winkelvloer: toegankelijk en praktisch.

De winkel voor dagelijks gemak
Met circa 13.000 winkels in 48 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Nederland telt ruim 240 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er samen met hun medewerkers alles aan om het klanten gemakkelijk te maken. En: om klanten een uitgekiend (vers) assortiment voor elk moment van de dag te bieden. Je vindt het bij SPAR!

Lees meer over SPAR als organisatie.