Stichting Kinderopvang Groningen (SKSG)

Werken bij SKSG

Als je Amber vraagt wat ze later wil worden, twijfelt ze geen moment: “Rockster!” Jens wordt toch liever uitvinder. Zo hebben al onze kinderen hun eigen ideeën. En dat mag ook, want wij vinden het belangrijk dat ieder kind bij ons kan zijn wie het is en zich kan ontwikkelen. Uitgedaagd wordt. We helpen Amber en Jens graag met het verwezenlijken van hun dromen. Want ieder kind is uniek - net als jij.

Ontwikkelen doen we samen!

Wat we onze kinderen bieden, willen we natuurlijk ook voor onze medewerkers, die spelen immers een centrale rol bij de ontwikkeling van de kinderen. Daarom staan welzijn en ontwikkeling van medewerkers bij SKSG hoog in het vaandel. Dat zie je niet alleen terug in je werkomgeving, waar alle ruimte is voor ontwikkeling, talent en creativiteit, maar ook in onze kernwaarden: comfortabel, ontwikkelend, uitdagend en toonaangevend. Kinderen en medewerkers. Samen maken we het verschil. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met het grootste plezier zijn werk kan doen. Bij ons vind je banen met uitdaging en perspectief!

Werken bij de grootste kinderopvang in Noord-Nederland

SKSG is al ruim 120 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar we opvang bieden aan zo’n 7000 kinderen. Met tal van activiteiten rond verschillende thema’s als ‘Kunst & Cultuur’, ‘Koken & Voeding’ en ‘Sport & Bewegen’ helpen we kinderen om zelfstandig hun weg te kiezen. Dit alles met respect voor anderen, voor de (leef)omgeving én zichzelf. Daarom zeggen we ook: ‘Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf’.

Maak jij het verschil?

Zoals gezegd, wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van onze kinderen. We willen het beste voor hen. Daarom presteren we op hoog niveau en blijven we vernieuwen. Dat lukt natuurlijk alleen met de beste medewerkers die, samen met ons, SKSG verder willen ontwikkelen. Medewerkers met het SKSG DNA! Herken jij jezelf in ons verhaal? Sta jij stevig in je schoenen en weet je wat je wil? Staan de woorden ambitie, flexibiliteit en betrokkenheid op jouw lijf geschreven? Dan zijn de dromen van Amber en Jens bij jou in goede handen.