Adviseur interne audit

Het team Financial Control is onderdeel van de eenheid Advies en Control van de Samenwerkingsorganisatie (SWO). Voor zowel gemeente Hoogeveen als voor gemeente De Wolden leveren we maatwerk. Werken bij de SWO is een prachtige kans om je werkveld te verbreden en ervaring op te doen bij zowel een stedelijke als een landelijke gemeente.

Wat ga je doen

Voor beide gemeenten ga jij ons helpen om interne controles te verrichten om de rechtmatigheid vast te stellen. In het interne controlejaarplan staan alle interne controles die we in 2022 moeten verrichten. Jij helpt, samen met de overige collega’s uit het team om hier tijdig en volledig invulling aan te geven.

Wat vragen wij?

Je bent een gedreven adviseur. Iemand met kennis en ervaring op het vakgebied en die graag meegaat in onze ambitie, die zich snel en gemakkelijk dingen eigen maakt en zelfstandig aan het werk gaat. Je bent in bezit van een hbo- of universitaire opleiding in economische richting.
Je hebt al kennis en ervaring binnen het vakgebied van Interne Audit (incl. SiSa-verantwoordingen) opgedaan.

Je zoekt van nature samenwerking binnen het team waarin je werkt. Door jouw ervaring ben je in staat zelfstandig invulling aan je werkzaamheden te geven en als dat nodig is veranderingen en ontwikkelingen in je werk door te voeren. Je houdt ervan om procesmatig te denken en wordt blij van geautomatiseerde processen en toepassingen. We zoeken een nieuwe collega die op alle beleidsterreinen inzetbaar is.

Jouw toekomstige collega’s

Het team Financial Control bestaat uit 13 medewerkers in de functies van adviseurs interne audit, financieel adviseurs voor de eenheden, een P&C regisseur en een medewerker financial control.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werksfeer in een team van enthousiaste professionals, waarbij kwaliteit voorop staat. De functie is ingedeeld in schaal 9 (max. bruto €4.208,- per maand bij een fulltime dienstverband, salarispeil april 2022). Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring.

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste overeenkomst.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,45% van je salaris. Het Individueel Keuze Budget is een breed te besteden budget waar je over beschikt naast je salaris en is opgebouwd uit vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage, bovenwettelijk verlof en een persoonlijk budget van €200,- per persoon (naar rato van je contractomvang). Je kunt zelf bepalen voor welk doel jij jouw budget inzet. Je kunt het budget uitruilen voor extra salaris, verlofuren, (niet verplichte) opleidingskosten, kosten woon-werkverkeer, vakbondscontributie, internetabonnement en parkeervergunning.

Omdat we de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk vinden, kun je als werknemer van de SWO gebruik maken van de trainingen die ons opleidingsinstituut S.K.I.K. (School voor Kennis, Inspiratie en Kunde) biedt en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het team en de organisatie.

Je werkt zowel op kantoor als thuis en doet dit op dagen in afstemming met de wethouder met wie je werkt en jouw collega’s. Je ontvangt van ons een laptop en mobiele telefoon in bruikleen, ook worden de thuiswerkfaciliteiten met je geregeld.

Overige informatie

Wil je voorafgaand aan jouw sollicitatie meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan de Bruin (teamleider Financial Control a.i.) via 06 – 38 20 56 99 en/of met Janet Perton (adviseur interne audit) via 06 – 50 26 03 16. Jan en Janet willen jou graag geheel vrijblijvend tijdens een (digitaal) kopje koffie meer vertellen over deze functie en je toekomstige collega’s. Ook vrijblijvend de sfeer proeven op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure mag je contact opnemen met Yvonne van ’t Oever, Corporate Recruiter. Te bereiken via of 06-41112245 (ook via Whatsapp).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw cv.
Vertel ons in jouw motivatie wat jou aanspreekt in deze functie en wat jou als (type) persoon zo geschikt maakt. In jouw cv zien wij graag wat jouw taken en werkzaamheden waren in jouw laatste functie(s). Jouw motivatie en cv kun je uploaden via www.vooruitindrenthe.nl. Solliciteren kan tot en met donderdag 30 maart. Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou gepland.

We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet!

Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze inwoners.

Solliciteren