Wedeka Bedrijven / Emco-groep

Wedeka Bedrijven

Wedeka Bedrijven is gevestigd in Zuidoost Groningen en heeft als opdracht de afstand tot de arbeidsmarkt voor verschillende groepen mensen te verkleinen, zodat hun kans op een reguliere baan toeneemt. Wedeka is een betrouwbare partner die met jarenlange ervaring en expertise haar brede infrastructuur van productie en dienstverlening combineert met optimale begeleiding en aandacht voor ontwikkeling van mensen. 

Naast leerwerktrajecten en ontwikkelmogelijkheden voorziet Wedeka in beschermde werkplekken met een structureel karakter, zoals Beschut Werk.

Wedeka is een organisatie die zich op verschillende markten beweegt, in de regio maar ook ver daarbuiten. Het werkpakket en de ontwikkelmogelijkheden zijn breed en variëren van schoonmaak, hout, elektronica, groen en metaal tot verpakken, verkoop en logistiek.

Emco-groep

De EMCO-groep is hét werkleerbedrijf van de regio Zuidoost Drenthe, met ruim 1500 medewerkers. Voor de gemeenten Emmen, Coevorden en een gedeelte van de gemeente Borger-Odoorn voeren wij delen van de Participatiewet uit.

Voor alle doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt verzorgen wij een pasklare oplossing.

Leren en werken op een werkplek, is onze insteek. Door het laten opdoen van werkervaring en door scholing en training verkleinen wij hun afstand tot de arbeidsmarkt.