Docent Engels 2e graad

Wij zoeken

Per start van het schooljaar 2022-2023 zoekt de Woldborg een collega: * die beschikt over een 2e graad bevoegdheid Engels; * die zich herkent in onze kernwaarden: gewoon goed onderwijs in de regio vanuit echt contact en gedrevenheid. * die zich herkent in een onderwijsvisie waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen in hun studieloopbaan; * die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; * die reflecteert op zijn/haar handelen; * die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.366,- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer Dennis Volmer; d.volmer@rsgdeborgen.nl (directie).

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 juni 2022.

Solliciteer nu