docent aardrijkskunde

Wij zoeken

Bij de Ronerborg, onderdeel van rsg de Borgen, ontstaat door het vertrek van een collega naar het buitenland een vacature die geschikt is voor (nieuw) afgestudeerde of bijna afgestudeerde leraren aardrijkskunde. Het gaat om een tijdelijke vacature (met uitzicht op verlenging) op de locatie Ronerborg, een dalton-school waar we aan ca. 460 leerlingen met een brede instroom (bb t/m atheneum) en afsluitingen op vmbo-t en havo (E/M en C/M) onderwijs bieden. De vacature is ongeveer 0,8 fte. Solliciteren op een deel daarvan kan uiteraard ook.

Wij zoeken een collega;

o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;

o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;

o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;

o die reflecteert op zijn handelen;

o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 5.030,-- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Virgil Wong-Fat, 050-501 9318.

Geïnteresseerd?

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu".

Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 17 december 2023.

Solliciteer nu