Manager Gebouw- en Terreinbeheer (1,0 fte)

Organisatie
Rijksuniversiteit GroningenAfdeling
Facilitair Bedrijf

Het Facilitair Bedrijf (FB) van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 120 mensen zich elke dag sterk maken voor het leveren van een breed palet aan facilitaire producten en diensten. Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringsprojecten, arbo & milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten. Voor onze medewerkers zijn klantgerichtheid, loyaliteit en samenwerken dan ook belangrijke competenties.

Het FB ontwikkelt zich van een uitvoerende organisatie naar een regieorganisatie. Binnen deze regieorganisatie vallen drie grote afdelingen te onderscheiden, namelijk Facility Management, Inkoop- en Contractmanagement en Gebouw- en Terreinbeheer. Voor deze laatste afdeling zoeken wij een manager.

De afdeling Gebouw- en Terreinbeheer
De afdelingen Bedrijfsbureau, Verbouwprojecten, Technisch Beheer, Energie- & Watermanagement en Terreinmanagement vormen samen de afdeling Gebouw- en Terreinbeheer van het FB. De afdeling draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de ruim 450.000 m2 vastgoedoppervlak en de terreinen van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit vastgoed is zeer divers en omvat onder andere kantoren, laboratoria, datacenters, sportvoorzieningen en collegezalen.


Functiebeschrijving
Als manager GTB bent u verantwoordelijk voor de overall visie en de resultaten van de afdeling GTB als geheel, en zorgt u voor inhoudelijke afstemming tussen de afdelingen onderling. De medewerkers van Energie- & Watermanagement worden rechtstreeks door u aangestuurd. Voorts richt u een aantal grote meerjarenplanningscycli in voor alle faculteiten en diensten binnen de RUG en formuleert u het onderhouds- en verbouwbeleid voor de instelling. Ook onderhoudt u de contacten met in- en externe stakeholders en vertegenwoordigt u de afdeling GTB in diverse overlegorganen. U rapporteert aan de directeur FB.

Functie-eisen
• wo-niveau, in een technische richting
• minimaal 10 jaar ervaring in een senior managementfunctie
• allround kennis op technisch gebied
• goede beheersing van de Engelse taal.

Voor deze functie is het belangrijk dat u over de volgende persoonskenmerken en vaardigheden beschikt:
• resultaatgerichtheid
• organisatiesensitiviteit
• uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.


Arbeidsvoorwaarden
Contractduur: 12.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt een marktconform salaris. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 4152,- en maximaal € 5780,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. De CAO NU kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is bedoeld voor onbepaalde tijd. In eerste instantie wordt echter een dienstverband voor de duur van één jaar geboden om te beoordelen of u aan de functie-eisen voldoet. Bij goed functioneren volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. Solliciteren U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 24.05.2017 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Maximum salaris: 5780.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
De heer T.J. de Witt Hamer, directeur Facilitair Bedrijf
050-363 5124,
t.j.dewitthamer@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 217168


Digitaal sollicitatieformulier