Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Wij zijn RVO

Wij werken voor ondernemend Nederland. Bij ons draag je bij aan de verduurzaming van klimaat en energie, landbouw en economie. In ons werk brengen wij overheden, organisaties, keten- en samenwerkingspartners dichter bij elkaar. Wij bewegen mee met wat de maatschappij nodig heeft. Dat maakt het werk dynamisch en uitdagend.

Met ruim 6.100 RVO’ers staan wij elke dag klaar voor ondernemend Nederland. RVO’ers die snappen hoe belangrijk de overheid voor elke ondernemer is. En die weten hoe ze ondernemers verder kunnen helpen. Ze zijn gedreven, nieuwsgierig, zetten net dat stapje extra en zijn nooit uitgeleerd. Deze mensen zijn de kern van ons werk. Zonder hen komt ondernemend Nederland niet verder. Daarom investeren wij in onze mensen. Wij stimuleren RVO’ers om te experimenteren, initiatief te nemen en samen te werken.  

Ondernemend 

Wij zijn proactief en denken vanuit kansen en mogelijkheden. Steeds stellen wij de vraag: waar kan het beter? Wij verruimen onze blik door vaardigheden, kennis, opdrachten en perspectieven te verbinden. Door anders te kijken, kunnen wij meer zien. Wij dagen onze gewoontes en aannames uit en durven onze stem te laten horen, binnen én buiten RVO. 

Net zo divers als ondernemend Nederland

Wij streven ernaar om een inclusieve werkgever te zijn die diversiteit omarmt. Mensen met verschillende achtergronden brengen unieke perspectieven, ervaringen en vaardigheden met zich mee. Deze diversiteit helpt ons uitdagingen en problemen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, wat RVO’s creativiteit en innovatie bevordert. Door verschillende standpunten en ideeën te integreren, kunnen teams met uiteenlopende achtergronden meeromvattende oplossingen creëren die een breder publiek aanspreken. Dit resulteert in betere producten en diensten.