Rigg

Samen werken aan een robuuste jeugdhulpregio, dat is wat de RIGG samen met de Groninger gemeenten doet.

Als Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten (RIGG) kopen wij regionaal en bovenregionaal de (hoog)specialistische jeugdhulp in namens de Groninger gemeenten. Wij adviseren gemeenten vanuit de landelijke ontwikkelingen en ondersteunen hierbij ook de coördinerende gemeente Groningen. Wij voeren het contractmanagement uit, doen de financiële afwikkeling en zijn verantwoordelijk voor de regionale monitoring. De RIGG is een uitvoeringsorganisatie, maar werkt de komende jaren voor de regionale beleidsontwikkeling steeds meer vanuit een strategische netwerkorganisatie samen met de Groninger gemeenten. We werken nauw samen met de jeugdhulpaanbieders en andere partners in onze regio om een dekkend jeugdhulplandschap te behouden dat van een goede kwaliteit is voor jeugdigen die dit echt nodig hebben en dat ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Werken bij de RIGG betekent werken in een hecht team, waarin iedere collega zijn expertise inzet voor de regio. Er zijn drie clusters in de organisatie: inkoop en contractmanagement, bedrijfsvoering en staf. Op strategische dossiers werken we vooral multidisciplinair samen. Bij de RIGG werken wij in een hectische en steeds veranderende omgeving als gevolg van landelijke ontwikkelingen, keuzes van onze opdrachtgevers en sturing op het zorglandschap, daarom zoeken we naar collega’s die zelfstandig werken, zich gemakkelijk kunnen aanpassen, buiten kaders durven denken en nieuwsgierig zijn. Wij werken hybride, dat betekent dat we thuiswerken combineren met het werken op onze fysieke werklocatie aan het Hanzeplein 120 te Groningen.

Dus, zie jij de uitdaging in het verbinding zoeken met collega’s en met onze externe stakeholders, proactief zoeken naar antwoorden op vragen en onduidelijkheden en durf je buiten je eigen comfortzone te werken? Dan zit je bij de RIGG op de juiste plek.