Managementassistent m/v

De Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe zoekt voor het cluster Procesondersteuning en secretariaat een

Managementassistent

(24-36 uur / 0,67-1,0 fte)

Bij de RUD Drenthe werken zo’n 160 gespecialiseerde medewerkers met kennis van en ervaring met milieuwetgeving. Inwoners en bedrijven van Drenthe kunnen op ons rekenen. Wij zorgen namelijk voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Nu én voor volgende generaties. Dit doen wij onder andere door middel van het houden van toezicht en het handhaven van de wettelijke milieuregels, door vergunningverlening en door onze gemeenten en provincie te adviseren over verschillende milieuthema’s. 

Met deze missie staan wij in het brandpunt van grote maatschappelijke ontwikkelingen in ons land: het behouden en versterken van de kwaliteit van de leefomgeving in een drukbevolkt land, het verantwoord gebruik van de schaarse ruimte, de economische ontwikkeling, de verduurzaming en de energietransitie en de bescherming van natuur. Daar kun jij aan meewerken!

De functie

Ben jij een ervaren managementassistent en neem jij graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door jouw natuurlijk talent voor plannen en organiseren weet jij complexe agenda’s te beheren en de mail goed te ordenen. Je bent een spin in het web die op integere wijze secretariële, administratieve en facilitaire werkzaamheden verricht.

Je komt te werken binnen het Cluster Procesondersteuning en Secretariaat. Als managementassistent ondersteun jij de teamleiders van de RUD Drenthe.


Een greep uit je werkzaamheden

 • Je draagt zorg voor de planning en het beheer van afspraken en agenda’s;
 • Je verricht correspondentie- en tekstverwerkingswerkzaamheden;
 • Je bewaakt en verzorgt meldingen, klachten en afspraken;
 • Je verricht secretariële, administratieve en facilitaire werkzaamheden;
 • Je verzamelt en verstrekt gegevens en overzichten;
 • Je verzorgt het beheer van en werkt aan digitale bestanden en systemen;
 • Je verricht representatieve taken.

Wat bieden we jou?

De RUD Drenthe is een organisatie waar jouw werk van directe invloed is op de kwaliteit van leven van mensen, de natuur en de balans daarmee met economische vooruitgang. Werken bij de RUD Drenthe is dynamisch, veelzijdig en complex en wordt ervaren door collega’s als ontzettend leuk. We hebben een werkomgeving waar je kunt leren én jezelf kunt ontwikkelen. Er is dus volop mogelijkheid om jouw kennis op peil te houden. Daarnaast is onze werksfeer informeel en bestaat er een goede werk-privé balans met flexibele werktijden. Lees hierover meer op www.ruddrenthe.nl/vacatures/

De functie Managementassistent is ingedeeld in het HR21 functieprofiel van Medewerker administratief en secretarieel 2. Het salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) is gebaseerd op schaal 7 van de Cao SGO met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.301,- bij een dienstverband van 36 uur.

Naast je salaris beschik je over een vrij besteedbaar budget, het Individueel Keuze Budget (IKB). Per 1 juli 2018 betreft dit 17,05% van je salaris.

De RUD Drenthe beschikt over goede faciliteiten voor flexwerken en thuiswerken.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding (managementassistente of office assistent)
 • Je bent een zelfstandige en enthousiaste collega, die op integere wijze vorm en inhoud geeft aan zijn/haar werk.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als managementassistent(e).
 • Je hebt ervaring met het werken met computersystemen (Office) en Teams.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Daarbij heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent flexibel en nauwkeurig en je gaat zorgvuldig om (ook in drukke en stressvolle situaties) met gegevens en informatie.
 • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling.

Ben je enthousiast?

We ontvangen dan graag je sollicitatie!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lindsey Lamain, te bereiken op telefoonnummer 0592-754589.

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) kunnen tot en met 4 september 2022 worden verzonden naar t.a.v. de heer A. van Hemel. De gesprekken zijn gepland op donderdag 15 september 2022.

De interne werving vindt gelijktijdig plaats met de werving in ons intern uitgebreide netwerk waar onder meer onze opdrachtgevers en het arbeidsmarktnetwerk Vooruit in Drenthe deel van uitmaken. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar zullen daar niet op ingaan.

Voor meer informatie over de RUD Drenthe zie www.ruddrenthe.nl