RDW

De RDW zoekt toppers die het een uitdaging vinden om aan ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit te werken, waarvan de toepassingen door miljoenen mensen nationaal en internationaal worden gebruikt.

Iedereen kent de RDW: van de kentekens. Minder bekend is dat de RDW een belangrijke pijler in de mobiliteitsketen vormt en veel innovatieve projecten uitvoert die met mobiliteit te maken hebben. Wij zijn volop in beweging en volgen de ontwikkelingen in de automotive sector, zoals intelligente en zelfrijdende voertuigen, nauwgezet.

In veel gevallen raakt ons werk actuele maatschappelijke thema's. De RDW is ambitieus en daar passen medewerkers bij die bereid zijn om grenzen te verleggen, nieuwsgierig zijn en het beste uit zichzelf willen halen. Mensen maken het verschil en daar investeren wij graag in.

Onze activiteiten worden verspreid door Nederland uitgevoerd. Als hoofdlocaties werken wij vanuit Veendam (divisie R&I), Groningen (divisie ICT) en Zoetermeer (divisie VT), maar daarnaast heeft de RDW verspreid door Nederland een aantal keuringstations, een testbaan in Lelystad en het APK Centrum in Zwolle. Overal werken wij in een open, informele en op samenwerking gerichte sfeer aan de verdere professionalisering van de dienstverlening van de RDW.

Meer informatie is te vinden op www.rdw.nl of www.werkenbijderdw.nl