Randstad/Yacht

Randstad is wereldleider op het gebied van het samenbrengen van de vraag naar en het aanbod van arbeid en HR-diensten. Randstad streeft ernaar de steeds groeiende en veranderende behoeften op de werkvloer te vervullen: flexibele arbeid, grotere productiviteit en het uitbesteden van HR-gerelateerde activiteiten.

start jij je carrière bij team Randstad?

Een carrière in de wereld van werk; daarvoor kies je op het moment dat jij onderdeel wordt van team Randstad. Omdat we nu én in de toekomst samen de toon willen zetten, zijn we op zoek naar mensen die de dynamiek van de wereld van werk en talent aankunnen. 
  
#wordenwiejebent is het programma van Randstad. Misschien heb je hier al iets van gezien op tv, in onze vestigingen of online. Met #wordenwiejebent bieden we werkenden en werkzoekenden inspiratie en inzichten om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook helpen we werknemers en werkgevers om op een andere manier naar elkaar te kijken. 
  
Wij, team Randstad, gaan hen hier goed in begeleiden. We willen zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoeveel voldoening het geeft als je werk doet dat aansluit bij je drijfveren, competenties en talenten.

Om hier invulling aan te geven hebben we ambitieuze en energieke mensen nodig die niet alleen zelf willen groeien en optimaal willen presteren, maar ook ons team willen versterken. Talent dat de eigen expertise en kracht gebruikt om het beste uit zichzelf én uit anderen te halen.

Randstad, dat ben jij

Je kent ons waarschijnlijk wel van naam. Misschien heb je wel eens tijdelijk of vast werk gevonden via ons. Maar behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf natuurlijk ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk. Ons programma #wordenwiejebent is niet alleen ontwikkeld voor onze klanten en kandidaten, maar zeker ook voor onze eigen mensen. We willen jou inspireren en helpen zodat jij jouw unieke drijfveren, competenties en talenten kunt blijven ontwikkelen en benutten.