Rabobank Emmen-Coevorden zoekt een Financieel Adviseur A

Rabobank Emmen-Coevorden zoekt een Financieel Adviseur A!
Heb jij ambities om carrière te maken in de financiële dienstverlening en heb jij een integrale aanpak zonder de details uit het oog te verliezen? Dan zoeken wij jou! Rabobank Emmen-Coevorden zoekt een Financieel Adviseur A voor de afdeling Financieel Advies, die de drive heeft om proactief de markt te  veroveren.

De functie
Als Financieel Adviseur A ondersteun je particuliere klanten met basis en minder complexe behoeften op het gebied van wonen, vermogen en toekomstvoorzieningen. Je werkt wisselend vanuit jouw specialisatie (wonen danwel inkomen/vermogen) en hebt daarin een integrale benadering: je brengt de financiële klantsituatie in kaart, achterhaalt klantbehoeften en -doelen en vertaalt dit alles naar een passend advies. De contacten met onze klanten verlopen hoofdzakelijke via de virtuele kanalen. Het begeleiden van klanten bij het gebruik van de virtuele  Rabobank-kanalen is daarbij een belangrijk onderdeel. In de adviezen die je geeft  spelen klantwaarden, doel-risicoprofiel, fiscaliteit en sociale wetgeving een belangrijke rol.

Je bent in staat om out of the box te denken en kansen in de markt te signaleren, op te zoeken en te verzilveren. Kortom, je hebt een neus voor commerciële kansen in de markt en netwerken. Daarnaast analyseer je de leads in relatie tot het klantbelang en de behoefte van de klant. Tot slot voel je je verantwoordelijk voor een goede en snelle afhandeling van klantvragen en eventuele klachten. Je zet steevast die extra stap voor een goede verbinding met de klant.

Onze afdeling
Financieel Advies draagt zorg voor de advies dienstverlening aan particuliere klanten. Het team houdt zich ook bezig met de privéfinanciën van ondernemers en werkt daarom nauw samen met collega’s van Private Banking en Bedrijven. Het streven is altijd een integere, persoonlijke en gelijkwaardige klantrelatie die wordt gekenmerkt door continuïteit. Het team zorgt voor een transparante en kwalitatieve dienstverlening. De behoeften van de klant zijn daarbij leidend en continu aanleiding voor vernieuwing. De Rabobank kent haar klanten en is actief betrokken in de lokale gemeenschap. 

Onze bank
Een gebied van contrasten. Met de rust en ruimte van de natuur, maar ook met dynamiek. Emmen en Coevorden hebben de grootste industriekern van Noord Nederland en ons werkgebied bevat daarnaast een groot aantal agrarische bedrijven. In deze omgeving speelt Rabobank Emmen-Coevorden een belangrijke maatschappelijke rol. We gaan verbindingen aan met klanten en onze omgeving, waarmee we invulling geven aan onze missie. De dynamiek van de omgeving vind je terug in de activiteiten van de bank. Onze dienstverlening is continu in beweging en ontwikkeling. We zetten in op virtuele kanalen waarbij we tevens de persoonlijke verbinding niet uit het oog verliezen. Kortom, een bank waar je jouw ambities kunt realiseren als jij streeft naar een optimaal resultaat. Voor de klant, de bank én jezelf.

Wij vragen

  • Je hebt een mbo-diploma met vijf tot tien jaar relevante werkervaring, óf je hebt je hbo-opleiding afgerond
  • Je werkt zelfstandig, efficiënt en effectief
  • Je kunt je goed inleven in klanten en bent creatief in het oplossen van klantproblemen
  • Je bent vaardig in de dienstverlening via de virtuele kanalen

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’, en daarnaast zullen de volgende competenties van doorslaggevende invloed zijn:

  • Resultaten realiseren
  • Communicatiekracht
  • Contracterend ondernemen

Wij bieden

  • De functie is ingedeeld in functiegroep 6
  • De inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring

Aanvullende informatie
Deze vacature staat open tot 25 oktober a.s. Eventuele gesprekken vinden plaats op woensdag 26 oktober. We vragen sollicitanten hier alvast rekening mee te houden.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij afdeling HR, op telefoonnummer (0591) 680 602. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Klaas Kroezen, Manager Financieel Advies, op (06) 53 50 16 39.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 25 oktober a.s. via http://rabo.nl/emmen-coevorden/FA en overtuig ons van het feit dat jij de kandidaat bent voor deze functie. Hoe je dit doet is free-format en laten we graag aan je eigen creativiteit over.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen. Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij de Rabobank?