Medewerker bedrijfsbureau

Pak jij snel en kordaat klussen op en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden in een dynamische en soms hectische omgeving? Dan heeft Publiek Vervoer Groningen Drenthe in Assen een interessante functie voor jou.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor ons bedrijfsbureau die het team komt versterken.

Publiek Vervoer denk je misschien? Nooit van gehoord. Dat kan. Hoewel je taxi’s en taxibussen die voor Publiek Vervoer overal in de provincies Groningen en Drenthe ziet rijden, zijn we nog maar een jonge organisatie. En dat biedt vele leuke kansen maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Als jonge organisatie blijven wij ontdekken, onderzoeken en aan het pionieren. We zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe mogelijkheden. Daarom zoeken wij ook iemand die dat leuk vindt. Iemand die proactief is en niet bang is om nieuwe wegen te bewandelen.

Waarom werken bij Publiek Vervoer?

Werken bij Publiek Vervoer betekent dat je een belangrijke bijdrage levert om mensen die moeite hebben zelfstandig te reizen, mobieler te maken. Hun wereld te verbreden. Werken bij Publiek Vervoer betekent dat je kunt schakelen tussen verschillende doelgroepen: gemeenten, overheden, publieke organisaties en vervoerders. Werken bij Publiek Vervoer betekent dat je in een klein en hecht team werkt, waar jouw bijdrage telt.

Wat doe je eigenlijk als medewerker bedrijfsbureau?

Het bedrijfsbureau is het kloppende hart van de organisatie. Ook al zijn er jaarlijks terugkerende activiteiten en handelingen, toch is elke dag weer anders. Je moet snel kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en vragen. Je draagt zorg voor de secretariële ondersteuning van een klein team. Voor de medewerkers beheer je hun agenda’s, beantwoord je de telefoon, verzorgt je de correspondentie, organiseer je op verzoek bijeenkomsten en houd je het archief actueel. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het klachtenloket. In voorkomende gevallen verricht je ondersteunende administratieve werkzaamheden op het gebied van automatisering, inkoop en financiën. Kortom vele zaken die voorkomen op een bedrijfsbureau.

Wat vragen wij van jou?

Jij past bij ons als je een Mbo werk- en denkniveau hebt en beschikt over een aantal jaren werkervaring in een dynamische werkomgeving. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en kunt prioriteiten stellen. Je beschikt over een goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en hebt ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint). Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken, neemt graag initiatief, ziet het werk liggen en pakt dit uit jezelf op.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij een salaris tot maximaal schaal 7 Cao SGO, € 3301 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer in de vorm van een individueel keuzebudget. Je kunt ervoor kiezen om ADV uren op te bouwen.

Over Publiek Vervoer

Publiek Vervoer is een samenwerkingsorganisatie van alle Groningse en Drentse gemeenten en het OV-bureau Groningen Drenthe. Namens hen werken we samen om het vervoer voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te reizen, te verbeteren. Dat doen we door te zorgen dat het vervoer voor mensen met een Wmo-indicatie en leerlingenvervoer goed geregeld is, doordat wij o.a. toezien op een correcte uitvoering van vervoerscontracten en het vormen van een onafhankelijk klachtenloket. Maar ook door nieuwe voorzieningen te ontwikkelen, zoals een hubtaxi, buurtbussen en stadsdiensten. Gezamenlijk streven we naar integratie van alle vervoersstromen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christa Bloem via 06 54 37 53 41 of stuur een e-mail naar .

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag komen werken bij Publiek Vervoer? Stuur dan je sollicitatie naar . Uiterlijk 6 juli 2022 ontvangen we graag jouw brief of presentatie met CV.