Provincie Drenthe

Het beste voor Drenthe

Werken bij de provincie Drenthe, betekent dat je werk kunt doen dat er toe doet. Wat jij doet heeft direct gevolgen voor onze omgeving. Of je nu werkt als beleidsadviseur, toezichthouder of inkoper. Jouw werk doet er toe.
Als flexibele netwerkorganisatie gaan we uit van de kracht van onze samenleving. Je speelt dan ook actief in op veranderingen en vragen uit de omgeving. En krijgt hierin alle ruimte om samen met partners het beste resultaat te bereiken voor Drenthe.
Ben jij een natuurlijke netwerker, speel je met gemak in op trends en ontwikkelingen en weet jij verbindingen te leggen tussen de provincie en haar omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Drenthe krijg je de ruimte om je zowel op professioneel vlak, als persoonlijk vlak te ontwikkelen. We begeleiden iedereen daar ook actief bij. Met eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van flexibiliteit kun jij je makkelijk bewegen in de organisatie. Als professional doe je dat resultaatgericht, integraal en met een dienstverlenende houding.

Ruimte naast het werk

De werktijden bij ons zijn variabel. Ook bieden we vakantieverlof en compensatieverlof bij een fulltime dienstverband. Werk en privé zijn bij Drenthe dus prima te combineren. Onze regeling voor bedrijfsfitness biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om voordelig bij onze buren, sportpark de  Bonte Wever, te sporten.