Onderwijsassistent (Dollard college)

Voor het komend schooljaar 2019-2020 zoeken wij voor onze vestiging Bellingwolde, onderdeel van Dollard college, een collega;
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken vragen wij van jou kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorg voor veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
o die verder aan de volgende voorwaarden voldoet:
• enthousiast, energiek en flexibel;  
• creatief in zijn/haar denkbeelden;
• in staat (zeer) gedifferentieerd te werken;
• competent in samenwerken in een team;
• competent in samenwerking met de omgeving.

Onze school
De vestiging Bellingwolde is een regionale school met ruim 170 leerlingen. Dollard College Bellingwolde geeft onderwijs aan leerlingen van de onderbouw vmbo tot en met vwo en de bovenbouw vmbo en mavo. Veiligheid, betrokkenheid en een gezonde leefstijl zijn belangrijk op onze school; ook is er veel aandacht voor internationalisering.


Specifieke werkzaamheden:
Onze school is in 2017 gestart met het Zweeds Onderwijsconcept Kunskapsskolan Education. Dit is een doelgerichte, gepersonaliseerde manier van werken. Leerlingen worden dagelijks gecoacht en hebben wekelijks een individueel coachgesprek. De docent-assistent begeleidt o.l.v. de vakdocent leerlingen in het gepersonaliseerde traject. Tevens zullen er andere voorkomende werkzaamheden zijn zoals conciërge taken. Het is belangrijk dat de kandidaat flexibel is en goed kan omgaan met de doelgroep, enig technisch inzicht en geduld zijn noodzakelijk.


Specifieke kennis en vaardigheden:
Geen vereiste, maar wel een pré is een mbo opleiding docent-assisitent of Sport en Bewegen.
Werken met gepersonaliseerd leren, de Learning Portal van Kunskapsskolan en werken in teamverband. Bij voorkeur wonend in de regio.


Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 2.588,- per maand bij een volledige betrekking.
Vragen?Voor verdere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw D. Staalstra, afdelingsdirecteur, tel. 0597-553150 of e-mail naar sta@dollardcollege.nl.


Geïnteresseerd?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 augustus 2019.


De sollicitatigesprekken worden gehouden op woensdagmiddag 21 augustus 2019.